Egy hűséges kutya megható története, mindenki ilyen négylábú kedvencre vágyik!

A kutyáknak is érzékeny lelkük van, ha meghal a gazdájuk az az ő életükben is nehéz időszaknak számít. Van olyan kutya amelyik különösképpen szenved, ha elveszíti a gazdáját, hiszen ő jelentette számára az egész világot.

Ilyen esetben a kutya nem találja a helyét, szeretne minél hosszabb időt tölteni az elhunyt gazdája mellett. Egy ilyen esetet szeretnénk ma bemutatni nektek, amely egy német juhász kutyáról szól, aki a gazdájával együtt egy szerb városban lakott. A gazda temetése után a kutya a sírnál maradt. hogy őrizze őt. A temető őrei azt mesélték, hogy ez a kutya minden nap kijött a gazdája sírjához és csak akkor hagyta el azt a helyet, amikor élelmet keresett.

A kutya a sírkő mellett őrizte a halott gazdáját. Többször is megpróbálták az emberek a kutyát elcsalogatni a sír mellől, de a kutya mindig visszatért a gazdája sírjához. Az idő múlásával a temető dolgozói megszokták a kutya jelenlétét. Ez az állat azt bizonyította be, hogy mennyi szeretet van a kutyákban, nem is gondolnánk, hogy ilyesmire is képesek az állatok. Ez a történet is azt bizonyítja, hogy mennyire lojálisak tudnak lenni a kutyák a gazdájukkal szemben.