Egy lány meggondolatlanul lefeküdt a földre, és úgy tett, mintha beteg lenne… Nézd, mi történt mindössze pár perc leforgása alatt! (7 fényképpel)

Ez a kutya inkább olyan volt, mint egy szellem, annyira kimerült volt, hogy minden bordája kilátszott. Amikor Amanda meglátta a szerencsétlen állatot, nem maradhatott közönyös. A kóbor kutya megmentésére a lány egy meggondolatlan dolgot eszelt ki.

A kutya, amelyik Evans Creek hegyeiben tengette napjait, a „medve” becenevet kapta. Szemmel láthatóan igencsak nyomorúságosra fordult az élete, rettegett és félt minden embertől, nem hagyta, hogy bárki is közelebb menjen hozzá. Amanda és barátnője, Dylan nem tudta, hogyan mentsék meg a szegény állatot.

A lányoknak sikerült ugyan odacsalogatniuk a kutyát némi étellel, de a kutya annyira nem bízott az emberekben, hogy még ez sem csábíthatta volna el. A következő napon a kutya figyelmét már fel sem keltette az ízletes étel. Kétségbeesésükben a lányok már majdnem feladták. Amanda azonban hirtelen elgondolkodott. Már szinte teljesen kifogytak az ötletek tárházából…

Amanda lefeküdt a földre, és úgy tett, mintha beteg lenne. Nagyon lassan, szigorúan ebben a helyzetben maradva, elkezdett kúszni a kutya felé. A lány olyan lassan csinálta, hogy néhány métert több órán át kúszott! Amanda nagyon félt, hogy megijeszti a kutyát.

Amikor a lány közelebb ért a kutyához, az elkezdett morogni és vicsorítani kezdett. Válaszul Amanda elkezdett „sírni” és „nyafogni”. Erre „Medve” biztosan nem számított. Mindazonáltal megengedte a „szenvedő” személynek, hogy megközelítse.

A következő néhány órában „Medve” és Amanda átölelték és megszokták egymást. A kutya valószínűleg megsajnálta a lányt, és úgy gondolta, hogy neki is nagyon rossz. Amikor Amanda észrevette, hogy a kutya teljesen megbízik benne, egy nyakörvet helyezett a kutyára.

A szerencsétlen sorsú ebet az állatorvoshoz vitték, lassan visszanyerte egészségét, végre rendesen táplálkozni is tudott. Kiderült, hogy a kutya tulajdonképpen nagyon barátságos és kedves. A lányok arra a következtetésre jutottak, hogy elveszett, ezért most keresik a gazdáját.

Sajnos manapság nem mindenkiről mondható el, hogy képes lenne órákon át a földön feküdni, magát betegnek tettetve, hogy megmentsen egy valóban szenvedő állatot. De Amanda képes volt erre, és most ennek eredményeképpen „Medve” teljesen biztonságos körülmények között van! Te se légy közömbös, segíts mindazoknak, akiknek szükségük van rá. És mindenképpen osszad meg ezt a szép történetet barátaiddal, ismerőseiddel!