Ez a macska bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe, és a világ legokosabb macskája címet birtokolja. Méltányoljuk a képességeit!

A macskák természetükből eredendően nagyon büszke és önfejű állatok, nem hallgatnak senkire, de gazdájukkal azért kedvesek, barátságosak. Éppen ezért szinte lehetetlen valamire megtanítani őket, rosszul dresszírozhatóak. A kutyákkal ellentétben, akik szinte várják a parancsot és mindig készek azt végrehajtani, a macskák pontosan az ellenkezőt csinálják, mert rendkívül akaratosak.

De az alábbi videóban látható macska kivételt képez. Látta, hogy mire képes egy dresszírozott kutya és úgy gondolta ő se rosszabb annál.

Ennek a macskának a képességei sok kutyáét meghaladják. Nézzed csak, mit sikerült a gazdájának elérni vele! Ez a macska olyan parancsokat hajt végre, mint az úszás kutyákkal a medencében, gördeszkázás, kutyákon átsétálás. Ez aztán a merészség!

Didga ezért lett a világ legnépszerűbb és legokosabb macskája. Ezzel a tudással bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe is. Tulajdonosának rengeteg türelemre és tudásra volt szüksége ahhoz, hogy ilyen trükkökre tanította meg ezt a macskát. Te is meg szeretnéd nézni ennek az egyedülállóan okos macskának a szereplését?

Íme, itt most megtekintheted! Meséld el ezt barátaidnak, ismerőseidnek is!