Ezek az emberek nem tettek mást, csak leszoktak az alkoholról: nézd meg, mennyire megváltoztak! (19 fényképpel)

Sokan az alkoholfüggőség csapdájába esnek anélkül, hogy ezt észrevették volna. Az alábbi válogatásban résztvevők erős akarattal legyőzték az alkohol iránti vágyukat és most megosztják történeteiket a világgal. Az „előtte, utána” képeik szinte szavak nélkül is rámutatnak arra, hogy mennyivel másabb a józan életforma.

Ez ismét bizonyítja, hogy minden cél elérhető. Talán vannak, akinek ezek a fényképpárok inspirációt jelentenek és emlékeztetnek arra, hogy semmi sem lehetetlen!

1. Ezek a fényképek pontosan egy év eltéréssel készültek

A férfi ezt írta hozzájuk: „Életem egy 180 fokos fordulatot vett, teljesen más most, mint volt két éve. Áldom a sorsot, hogy adott még egy lehetőséget és most tiszta lappal indulhatok.”

2. Nem csak a férfiak érhetnek el csodálatos eredményeket, amikor leszoknak az alkoholról. Itt van egy lány lenyűgöző átalakulása:

Mindössze nyolc és fél hónap alatt leadott 16 kilogrammot és látványosan szebbé vált a bőre is.

3. Az alábbi átalakulás másfél évet vett igénybe

„Az első fotón egyedülálló és munkanélküli voltam, súlyom körülbelül 135 kilogramm volt. Hatalmas tartozásaim voltak, majdnem 20 ezer dollár. Ez volt az ára a hat évnyi alkoholizmusnak és depressziónak.”

Most ez a fiú 81 kilogrammot nyom, kifizette minden tartozását, építi a karrierjét és boldog kapcsolatban él.

4. Hat hónap alkohol nélkül. Lenyűgöző!

Ez a férfi rájött, hogy itt az ideje, hogy az alkohollal végleg leszámoljon, amikor akut hasnyálmirigy-gyulladást kapott. Gyökerestől megváltoztatta az életmódját, most egy lelkes kerékpáros. Egy versenyen 53 km-t teker le!

5. Egy józan élet egy éve. Lefogyott, szebb lett, egy üveg bor helyett egy üveg vizet iszik.

Ugyanazok a ruhák világosabbá teszik a hatalmas változásokat. A különbség 300 nap.

És íme, a végeredmény. A különbség 500 napos.

Készített fényképsorozatot is az aláírással: „Napról napra. Ez a kulcs az alkoholizmus feletti győzelemhez.”

6. A különbség egy év. A lány azt írja: „Az alkohol visszautasítása még akkor is csodálatos eredményeket ad, amikor törvény szerint még mindig tilos lenne alkoholos italokat fogyasztani.”

7. 6 évig ez a férfi szeszes ital nélkül nem tudott létezni, egyszer aztán erőt vett magán és leszokott az alkoholról. Nézd meg ezt a másfél éves időtartamot felölelő átalakulást:

8. Ez a férfi már veteránnak számított, már ami az alkoholizmusát illeti. De szerencsére megtalálta azt a módszert, amivel erőt vehet függőségén.

9. Egyesek, mint ez a pár, együtt döntöttek, hogy felhagynak az alkohol nyújtotta szenvedélyükkel. „A győzelem az alkohol felett visszaadta az életünk értelmét.”

10. Három hónapnyi józanság után…

11. A józanságot választani az alkoholizmus ellenében egyáltalán nem egyszerű. De mennyit változtat egy ember megjelenésén! Az alábbi fotók elkészülte között mindössze hét hónap különbség van