Férfi pénztárca többféle funkcióval

férfi pénztárca
férfi pénztárca

A férfi pénztárca iránt egészen más elvárások mutatkoznak meg, mint akkor, ha női változat beszerzése a cél. Alapvetően másként állnak a vásárláshoz és a mindennapokban használatos tárgyakhoz a férfiak. A praktikum, a kényelem és a tényleges funkcionalitás elsődleges számukra. Ugyanakkor természetesen az sem mindegy, milyen megjelenéssel bír a választani kívánt darab, de inkább ragaszkodnak a klasszikus megoldásokhoz, mint a nők.

Férfi pénztárca: még mindig a fekete a leginkább keresett!

Ha sorra vennénk színek tekintetében a férfi pénztárcákat, akkor a fekete még mindig a vezető helyet foglalná el. Bár a barna is sokak körében kedvelt, de a fekete igazi klasszikusnak számít, ami bármilyen alkalomra és öltözékhez megállja a helyét. A márkás darabok mellett a bőr alapanyag is nagy népszerűségnek örvend, hiszen ez már megjelenésében is egyfajta pluszt ad használójának. A pénztárca pedig igen gyakran előkerül a nap folyamán, így annak megjelenése korántsem elhanyagolható. Megéri tehát a minőségi márkák mellett letenni a voksot.

Kulcstartók és kártyatartók díszdobozban

A férfi pénztárca ajándékozás alkalmával is kiválóan megállja a helyét. A hagyományos pénztárca funkció mellett azok is megtalálják számításukat, akik kifejezetten bőr kártyatartót keresnek, vagy kulcsaik stílusos tárolását oldanák meg a megfelelő kiegészítő segítségével. Mindezek akár díszdobozban is elérhetőek, ezzel dobva az ajándék színvonalán.

A férfi brifkók sem mentek ki a divatból!

Természetesen a klasszikus férfi pénztárca iránt érdeklődők is széles választékkal találhatják szembe magukat. Sokan olyan darabot keresnek, amely készpénz és bankkártya tárolására egyaránt alkalmas. Az pedig további plusznak számít, ha a praktikus belső elrendezés igényes megjelenéssel és megbízható márkával társul. Ha sok készpénzt hordasz magadnál például munkádból adódóan, akkor a férfi brifkók között is megéri körülnézned, hiszen ezek a mai napig nem mentek ki a divatból. Bár ez utóbbit csak pincér pénztárcának hívják, de vállalkozóként is hasznos szolgálatot tesz egy többféle rekesszel rendelkező, és a készpénzt szeparált tárolására alkalmas kiegészítő.