Milyen virág vagy a születési hónapod szerint?

Általában azoknak az embereknek, akik az év ugyanazon periódusában születtek van néhány közös vonásuk. Ma azt fogjuk bemutatni nektek, hogy melyik emberhez melyik virág illik, a születési hónapja szerint.

Január  – golgotavirág

Azok az emberek akik a tél közepén születtek nagyon szenvedélyes és tüzes személyiségűek, de az eredeti fizikai vonásaik megkülönböztetik őket a tömegtől.

Február – tulipán

A tulipán színeinek változatossága elképesztő! Amikor egy olyan kert mellett megyünk el, amelyik tele van tulipánokkal, akaratlanul is mosolyt csal az arcunkra. A februárban született emberekre is ez a vidámság jellemző.

Március – liliom

A liliom egy misztikus virág, ugyanúgy a márciusi születésű emberek is. Mindamellett, hogy ezeknek az embereknek elég nehéz megérteni a lelki világát, a velük való beszélgetések mindig kellemesek.

Április – írisz

Az áprilisi születésük emberek karizmatikusak, remekül tudják befolyásolni a körülöttük lévő személyeket. Mivel az írisz virág rövid idő alatt elhervad, ezek az emberek is gyorsan elvesztik az érdeklődésüket szinte mindennel kapcsolatban.

Május – kamilla

A kamilla egy nagyon szép és ártalmatlan virág, csak úgy mint a hónap szülöttei. A májusi születésű emberek vonzák a körülöttük lévő személyeket, akik sok esetben meg sem tudjàk magyarázni, hogy miért is olyan jó a kapcsolatuk egy májusi születésű személlyel.

Június – harangvirág

Ezek a virágok soha nem nőnek olyan helyen ahol egyedül vannak. A nyár elején született személyek is akkor érzik jól magukat, ha olyan emberekkel vannak körülvéve, akik megértik őket és jó kapcsolatban lehetnek velük.

Július -. rózsa

Azt mondjàk a rózsa titka nem csak a szépség, hanem az is, hogy harmóniában van a tövises szárával. Az emberek el vannak ragadtatva egy júliusi születésű személy belső szépségétől, de szükséges egy kis idő ahhoz, hogy megértsék mire kell jobban odafigyelniük azért, hogy ne szúrják meg őket.

Augusztus –  liliom

A nagyság és az ambíció közös vonása a liliomnak és az augusztusi születésük embereknek. Ezért jellemző a személyiségükre a vitatottság, amelyet egyes emberek csodálnak, mások pedig utálnak.

Szeptember – kaktusz

Ebben az esetben az értelmezés nagyon egyszerű. Figyeljék meg az ebben a hónapban született embereket, sokszor agresszívek és „tüskések” (kötekedőek). Azok az emberek akik túl tudják tenni magukat ezen az első benyomáson, a későbbiekben akár még a virágzást is megfigyelhetik.

Október – viola

Az októberi születésük emberek nyitottak, velük kellemes beszélgetni. Lehet, hogy már ti is észrevettétek, hogy akik csodálják a violát, azok az emberek sokszor meg sem tudják magyarázni, hogy miért is tetszik nekik annyira ez a virág.

November – orchidea

Az orchidea egy kényes virág mert nagyon sok törődésre, rendre és a szabályok betartására van szüksége ahhoz, hogy csodás legyen. Ugyanezek a feltételek jellemzik az augusztusi születésű személyeket is.

December – szegfűszeg

A szegfűszeg a rend és a biztonság jelképe, ugyanúgy mint a decemberi születésük emberek, ráadásul nekik a lelki szépségük is káprázatos.