Heti horoszkóp 2020. február 24. – március 01. az összes állatövi jegy számára

A héten a szerencse rámosolyog arra, aki kitartó és céltudatos, ezért ne légy félénk és ne hátrálj meg!

Kos: Március 21. – Április 20.

A Kos most legyen nagyvonalú, ne mondjon nemet az új dolgokra, még akkor sem, ha azok első pillantásra nem tűnnek igazán ígéretesnek.

Bika: Április 21. – Május 21.

A Bika a héten gondoljon arra, hogy hová tudná hatékonyan befektetni a pénzét. Ez a hét teljes mértékben megfelelő arra, hogy elvégezze a pénzügyi tranzakcióit.

Ikrek: Május 22. – Június 21.

Az Ikrek életében egy sikeres időszak kezdődik a héten. A jó események sorozata kellemes érzelmeket kelt bennük és jó emlékekkel látják el.

Rák: Június 22. – Július 22.

A Rák most ne sodródjon az árral, hanem harcoljon az őt körülvevő környezettel. Meglátja, hogy az erőfeszítéseit minden bizonnyal siker fogja koronázni.

Oroszlán: Július 23. – Augusztus 23.

Ha a dolgok nem a tervek szerint mennek, az Oroszlán most akkor se pazarolja az idejét azzal, hogy pánikba esik, inkább készítsen új tervet. Látni fogja, hogy sokkal jobb lesz, mint a régi.

Szűz: Augusztus 24. – Szeptember 22.

Ha a Szűznek a héten fontos döntést kell hoznia, ne aggódjon, az intuíciói segítségével megtalálja a helyes utat. Azonban ne bízzon senkiben, hogy más végezze el a választást a Szűz helyett!

Mérleg: Szeptember 23. – Október 23.

A gyanúsítgatásával a Mérleg a héten könnyen megsérthet egy számára nagyon szeretett személyt. Éppen ezért próbáljon meg bízni azokban, akiket szeret.

Skorpió: Október 24. – November 22.

A Skorpió folytassa továbbra is azt, amit elkezdett, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy az egész világ ellene van.

Nyilas: November 23. – December 21.

Nagy változások következnek be a Nyilas életében, és ehhez ezen a héten meg kell tennie az első lépést. Ezért próbálja meg félretenni a félelmeit és a kétségeit.

Bak: December 22. – Január 20.

A Bak most nagyon a csúcson érezheti magát, és meggyőzhet bárkit a saját igazáról. Sok olyan dolgot befejezhet, amelyet eddig nem tudott elvégezni.

Vízöntő: Január 21. – Február 19.

Ez a hét alkalmas arra, hogy a Vízöntő elkezdjen valamit, illetve új ismereteket szerezzen. Ne utasítsa el a segítséget, ha felajánlják számára.

Halak: Február 20. –  Március 20.

A Halak jobban teszik, ha nem próbálnak meg egyszerre két lovat megülni. Válasszon egyet a lehetőségek közül, és ne bánkódjon az elszalasztott lehetőségek miatt.