Hogy nézzünk ki elegánsan 50 év felett? A fiatalság receptje egy felkapott divattervezőtől

40 felé közeledve a nők többsége kiveszi kedvenc ruháját a szekrényből és elsőnek azt a kérdést teszi fel magának: „Nem túlzó ez egy kicsit nekem?” És hogyan öltözködnek 50 évesen, az attól is függ, hogy hogyan fogadják el a korukat pszichésen.

Sajnos sok a szélsőség: egyesek, akik úgy döntöttek, hogy a fiatalságnak vége, elkezdenek jellegtelen és semleges színű ruhákat hordani, mások, akik az elmúló fiatalságot hajszolják, olyan ruhákat választanak, melyben butuskának néznek ki (topban, miniszoknyában, nagyon magas sarkú cipőben).

Divat 50 év feletti nőknek

Az ötven év feletti nőnek már van élettapasztalata, ezért magabiztos és nyugodt. Ahhoz, hogy divatosan öltözködjön, a szebbik nem 50 évesen elég, ha helyesen választja ki ruháit a ruhatárából.

A stylistek szerint, a jól megválasztott öltözet, a kifogástalan smink és egy jó frizura megfiatalítja a középkorú nőket, jobban, mint azt egy legkiválóbb plasztikai műtét tenné.

A Bidista.com szerkesztősége összeszedett számodra 15 elragadó ötletet, hogy hogyan válassza ki az 50 év feletti nő az alap ruhatárát. Jobb, mint fiatal korában!

1. Íme, egy kiváló példa a divatkövető érett nőre, egy nagyméretű stílusos kabát szürke színben. Hogy tetszik neked ez a megoldás?

2. Az az elképzelés, hogy a tornacipő és converse cipő csak a fiatal lányoknak való, teljességgel hibás. A stílusos középkorú hölgyek kiválóan össze tudják párosítani az ilyen kényelmes cipőt egy elegáns nadrággal és egy bő szabású inggel, melyet egyszerű pulóverrel viselnek.

Az összkép ugyanakkor egyszerű és stílusos. A helyesen megválasztott kiegészítők még jobban kiemelik a megjelenést.

3. Bokanadrág élénk színű balett cipővel, inggel és zakóval nagyszerű külsőt kölcsönöz a városi sétához, üzleti ebédhez vagy barátnőkkel való találkozáshoz. Egy figyelemfelkeltő táska és más kiegészítő még szebbé teszi az összképet.

4. Az olyan elemek, mint a hosszú kardigán, kimonó és a selyemkendő, kiváló kiegészítői bármely öltözetnek kortól függetlenül. Bátran viseld, legyél stílusos és kiegyensúlyozott!

5. Íme, még egy példa az elegáns és stílusos megjelenésre. A gyapjú mindig divatos!

6. Hogy színessé tedd a hideg napokat, ilyenkor kiválasztható egy bő élénk színű nadrág, kiegészítve egy kényelmes cipővel és egy meleg zakóval. Az ilyen hölgy az utcán vonzani fogja a figyelmet és elismerő tekintettel fogják végigmérni őt a férfiak.

7. Az ilyen elegáns kinézetű hölgyet nem fogják „nagymamának” nevezni!

8. Fekete – ez persze, hogy egy univerzális szín, de nem kell, hogy túl sok legyen belőle a ruhatárban.

Javasoljuk, hogy mondjon le a fehér színű blúzokról, ingekről, pólókról, mert sajnos kiemeli a bőr hibáit. Kategorikusan lemondani az élénk színekről nem szükséges, csak arra kell figyelni, hogy a kiválasztott szín ne öregítsen.

Azoknak, akik mégis szeretik a sötét színű ruhákat, világos színű kiegészítőket illik választani (táska, cipő). Jó, ha a ruha egy tónusú vagy apró jellegtelen mintázatú (a nagy mintázat öregíti a nőket).

9. Egyszerűen egy nagyszerű döntés, igaz?

10. Hogy tetszik ez a stílusos összeállítás? Amikor én leszek ennyi idős, valószínűleg én is így fogok öltözködni!

11. A ruha kiválasztásakor fontos figyelembe venni a testalkatot. Jó példa erre ez az érett nő szűk egyenes szoknyában.

12. Az üzletasszony mindig stílusosan néz ki, a kor nem számít.

Egyszerű, mégis elegáns öltözék, nem csak az irodában kiváló, hanem baráti találkozóknál és városi sétáknál is.

13. Vegyél drága és olcsó ruhákat, majd hord együtt őket, mert a luxus és drága holmik öregítenek.

Erre az utolérhetetlen öltözékre pillantva megérted, hogy nem kell félni a kortól. Egyszerűen örülj és élvezz minden napot és ne félj semmitől!

14. A kényelmes farmer azoknak áll jól, akik helyesen tudják kiválasztani. A stílusos nők nem szégyellik a korukat, íme, egy ékes példa. Klasszikus külső, melyhez harmonikusan illik a kék farmer, egy laza ing és egy egyszerű zakó, mely mindig népszerű marad.

Minden remekül néz ki és egyben nőies, még a lapus sarkú cipő is illik az öltözethez.

15. Egyszerűen megismételhetetlen stílusérzék. ki mondta, hogy az 50 év feletti ruhatárban nem lehet élénk szín?

A szerkesztőség tanácsa

Ahhoz, hogy az 50 év feletti nő helyesen öltözködjön, a ruhatárban ki kell alakítani egy alap ruhatárat. Mindennek, beleértve a szoknyát, nadrágot, blúzt, inget, zsakettet, a méretnek megfelelően kell kiválasztani és jól kell, hogy álljon.

A ruházatban többszínűségtől és a vidám virágmintáktól meg kell szabadulni. A nyugodt színek szebb külsőt biztosítanak. Jobb elkerülni a cicanadrágot és meghagyni azt a konditeremhez. A bő felsőt jobb csőnadrággal viselni.

Amint látod, stílusosnak és divatosnak lenni – ez csak egy leki állapot, és egyáltalán nem függ a kortól. Hallgass a szívedre, élvezd a szépséget és legyél boldog!

Ha érdekes volt számodra ez a cikk, ne felejtsd el megosztani ezt a barátnőiddel!