Hogyan készüljünk az ünnepre, különleges ablakdekorációkkal

Napról napra egyre jobban közelednek a téli ünnepek, ezért szeretnénk bemutatni nektek néhány hasznos ötletet az ünnepi dekorációhoz.

Talán a Karácsony az év legmeghittebb és legszebb ünnepe, ilyenkor mindenki a családjával tölti az idejét. A Karácsonyt megelőző napokban minden háziasszony arra törekszik, hogy a legfinomabb ételek kerüljenek az ünnepi asztalra és a lakás is úgy legyen feldíszítve, hogy minél hangulatosabb legyen az egész család számára.

Ma bemutatunk nektek néhány olyan ötletet, hogyan díszíthetitek különleges módon az ablakokat.

A hagyományos színes izzók mellé, amelyekkel az ablakokat díszítjük még készíthetünk pl. papírból különböző formájú díszeket vagy fenyőágat is tehetünk az izzók mellé. Amikor egy télapót ábrázoló dekoráció néhány fenyőág kíséretében felkerül az ablakra vagy az ajtóra, máris ünnepi hangulat van az adott helyiségben.

Inspirálódjatok a következő fotókból biztosan sikerül valami új díszítést készítsetek amely még varázslatosabbá teszi az ünnep közeledtét!

A színes izzókra, ha ügyesek vagyunk, akkor felfűzhetünk néhány színes gömböt is legyen az sárga, zöld, piros vagy akár kék, jobban kiemeli a karácsonyi világítást, amelyet az ablakokra készítettünk.