Hollywoodi partit rendeztek Kirk Douglas és neje tiszteletére

A sztárpár mindkét tagja túl van a századik életévén!

Kirk Douglas az egyik, ha nem az utolsó élő színészóriás Hollywood valódi aranykorából: a Spartacusban is nagyot alakító színész tavaly év végén ünnepelte 102. születésnapját. Felesége, Anne Douglas is betöltötte már a százat – írja a femina.hu.

Most friss fotók kerültek elő a házaspárról, ami azért is nagy szó, mert mostanság nagyon ritkán mutatkoznak nyilvánosan, ami korukból adódóan teljesen érthető. Az utóbbi években csak a nagyobb családi eseményekkor készültek róluk fényképek, a múlt héten azonban sokak meglepetésére megjelentek egy hollywoodi partin, amit a szakma jeles képviselői rendeztek a tiszteletükre. A Kirk & Anne: Letters of love, laughter and a lifetime in Hollywood (Azaz Kirk és Anne: Szerelmes levelek, mosolyok, és egy teljes élet Hollywoodban) egy felolvasóest volt, ami az azonos néven megjelent közös memoárjukból született.

A rendezvényen a pár szerelmes leveleiből is felolvastak párat, méghozzá nem is akárkik: a szép feladat Hugh Jackmannek és feleségének, Deborra Lee Furness-nek jutott. Jackman Instagram oldalán megosztott egy fotót, melyen feleségével és a Douglas házaspárral látható, valamint kifejtette, hogy hatalmas megtiszteltetésnek tartja, hogy őket kérték fel erre a feladatra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Deb and I had the honor of reading “Kirk & Anne: Letters of love, laughter and a lifetime in Hollywood”. It was absolutely thrilling for them to be there!

Hugh Jackman (@thehughjackman) által megosztott bejegyzés,

Könnyen lehet, hogy azért esett épp rájuk a választás, mert Jackmanék házassága is példaértékű, hiszen 26 éve élnek boldog házasságban. Egyelőre persze ez az idő a közelében sincs Douglasék 65 éve tartó házasságának. Anne Douglas korábban egy könyvben megírta, szerinte minek köszönhető rendkívül hosszú házasságuk, indoklása pedig sok rajongót meglepett:

„A férjem sosem próbálta meg eltitkolni előlem a félrelépéseit. Európai emberként tisztában voltam vele, hogy felesleges teljes hűséget elvárnom egy házasságban. Több, mint 60 év házasság során számtalan akadályba ütköztünk, de mindegyik gyönyörű akadály volt.”