Szupergyors és egyszerű eljárás arra, hogy visszaszerezzük melltartónk fehérségét! Úgy fog kinézni, mintha új lenne!

A fehérnemű mágikus hatással rendelkezik. Te akár egy zsákot is felvehetsz, de ha alatta van egy lélegzetelállító csipke összeállítás, akkor úgyis szépnek fogod érezni magad. Tavasszal és nyáron valószínűleg a világos ruhákat részesíted előnyben, azaz a fehérneműd is általában fehér. Csak ennek van egy baja – nagyon gyorsan elveszíti a ragyogását, besárgul vagy szürkévé válik.

A fehér melltartó és bugyi eléggé nehezen mosható, mert a fehérítő tönkreteszi a finom anyagát. A mai napon a BIDISTA szerkesztősége elmondja, hogy milyen szert kell a vízbe tenni, hogy a melltartó visszanyerje a fehérségét.

Hogy fehérítsük a melltartót

Összetevők

  • 2 evőkanál só
  • 1 evőkanál szódabikarbóna
  • 1 evőkanál mosószer

Alkalmazása

1. Önts meleg vizet a lavórba, de ne forrót. Keverd jól össze a fenti összetevőkkel, hogy feloldódjanak.

2. Hagyd ázni a melltartót 15 percig – ez elegendő. Ha a fehérneműd nagyon elszíneződött, akkor hagyd ázni 30 percig, de ne tovább. Ezt követően kézzel mosd ki a fehérneműt, ne dörzsöld erősen és nyújtsd ki.

3. Tiszta langyos vízzel öblítsd ki a melltartót – ezzel kész is. Jegyezd meg: Soha sem szabad a fehérneműt radiátoron szárítani, mert sárga foltok jelennek meg rajta.

Ez a mosási módszer nemcsak a fehérneműnél kiváló, hanem könnyű fehér blúzok, trikók és ingek esetében is. A ruháid nagyon sokáig ragyogó fehérek maradnak. A mosás teljes folyamatát megnézheted ezen a videón.

Mondd el a hozzászólásokban, hogy a fehér ruhákhoz és a kényes szövetekhez van-e neked saját mosási trükköd. És ne feledkezz meg megosztani ezt a hasznos tanácsot barátaiddal a világhálón!

További fehérítési tippek

Melltartót márpedig mosok! 5 tipp a melltartó fehérítéséhez | bopciblog
A fehér melltartók pedig beszürkülnek egy idő után, akárki akármit is csinál vele. Ugyan egy-két praktika van rá, hogy ne olyan gyors legyen a beszürkülés, de idővel elkerülhetetlen a dolog.

Fehérneműk fehérítése – Hoxa
Az alap problémám, hogy trim. . . slogi ami fehér 1 hónap után szürkébe játszik és a melltartóm is természetesen. Ez azért elég drága ahhoz, hogy a guta ne üssön meg. próbálom fehéríteni, de nem nagy sikerrel.

Így lesznek vakítóan fehérek és illatosak a ruhák fehérítő nélkül! – Life
Vakítóan fehér ruhák nem csak a reklámokban léteznek, és nem csak a drága, vegyszerekkel teletöltött, agyonreklámozott termékeknek köszönhetőek. Házi praktikákkal olcsóbban és környezetkímélőbben is fehérré varázsolhatod a ruháidat.

Babaruha fehérítés – NLCafé
Van pár babaruha mivel meggyülik a bajom mert igen elszürkült. szeretném oda adni őket valakinek akinek nagy szüksége lenne rá. de ilyen nagyon szürkült kopott állapotban kevésbé szívesen.

Ruha fehérítés hypo/hipóval? – Hoxa
A fehér ruhákat hogyan lehet hipózni? Mennyi időre lehet beáztatni? Használ egyáltalán?

Fehérítés | NLCafé
Az ember olyan sokat hallja, hogy az egyszínű fehér dolgokat meg lehet oldani, még ha foltosak is lesznek, mert kihipózza, vagy mittudomén.. De hogyan kell ezt csinálni?

6 házi megoldás ruhafehérítésre – bien.hu
Senki sem szereti a beszürkült, elsárgult fehérneműket, ingeket és pólókat. Lássuk a gyilkos klóron kívül, milyen házi megoldások léteznek!

5 hatékony, házi fehérítőszer – Otthon | Femina
A mesterséges fehérítőszerek drágák, és sem az egészségedre, sem a környezetedre nincsenek jó hatással. Váltsd természetesre!

Nem is gondolnátok, mivel fehéríthetitek ki a ruháitokat! – Vous
Mennyire pompásan fest nyáron egy szépen lebarnult testen egy fehér felső vagy ruha! Az első pár alkalomnál, amikor belebújtok. De az idő előrehaladtával elkezdenek elszíneződni, előfordulhat, hogy a dezodorotok miatt besárgul a hónaljrészük, és azon tanakodtok, hogy menjen vagy maradjon a kedvenc holmi. Határozottan maradjon, és varázsoljátok vissza az eredeti állapotába a következő házi praktikákkal!

Hónaljban sárga! | NLCafé
Házi praktikák érdekelnének.Semmivel nem tudom a foltot kiszedni.Szappanok,áztatás,fehérítés,semmit nem használt.Mindig marad a sárga folt a fehér pólók hónaljánál. Én vagyok béna,vagy létezik ellenszer?

Kivesznek minden foltot a ruhából: 4 szer, ami a legmakacsabbak ellen is beválik!
Tintafolt, fűfolt, izzadság okozta szennyeződés? Így tüntesd el!

Golyóstoll foltot hogyan lehet eltávolítani? – babaszoba.hu
Biztosan Ti is jártatok már így, a gyerkőc össze-vissza firkálta az ülőgarnitúrát és nem tudok mit kezdeni a folttal. A csodálatos Vanish-el már próbáltam, de semmi. Reménykedhetek még?