Hősies tűzoltók mentették meg egy kutya életét

DOG'S BEST FRIENDS: Los Angeles firefighters comforted a dog who was having trouble breathing after a rescue from a burning home in Koreatown. The firefighters had the dog back up and walking around on its own after they provided water, oxygen and the healing powers of a belly rub: http://4.nbcla.com/sg6RUxQ

Közzétette: NBC LA – 2016. február 18., csütörtök

Már több mint 10 millióan (!) látták azt a videót, melyen Los Angeles-i tűzoltók mentenek meg egy életveszélyes állapotban lévő kutyát.

A tűzoltókat az amerikai nagyváros koreai negyedébe hívták, ahol egy óriási háztömb borult lángokba. A tüzet sikerült hamar megfékezni, szerencsére mindenki időben kijutott az épületből, kivéve egy kutyát, aki olyan hosszú ideig volt a lángok között, hogy túl sok füstöt szívott be. A tűzoltóknak sikerült biztonságos helyre vinniük az állatot, de addigra légzése már leállt.

Két tűzoltó látott neki az életmentésnek, egyikük a kutyus oldalát dörzsölte, kollégája pedig oxigénmaszkkal segített a bajba jutott állaton, aki a gyors és szakszerű segítségének hála megmenekült.