Idén lenne 63 éves Bajor Imre, fia megható üzenetet írt neki

Fotó: indirekt.hu

Március 9-én ünnepelte volna 63. születésnapját a máig rendkívül népszerű színművész, Bajor Imre. A Szomszédok, a Meseautó, és a Heti Hetes sztárja 2014-ben hunyt el. Születésnapja alkalmából fia, Marci írt fájdalmairól, érzéseiről közösségi oldalán.

“Eltelt 6 év. 17 voltam és fogalmam se volt arról, hogy mi is az élet! Gyerek voltam, mint te egész életedben.Azóta minden évben írni akarok valamit, de soha egy értelmes mondat se jutott eszembe. Nincs nap amikor ne jutnál eszembe és akkor mindig valahogy mosolyt tudsz varázsolni az arcomra. Ebben te voltál a legjobb! Próbálom járni a saját utamat és olyan életet élni, amilyet mindig is szántál nekem. Ez persze nem könnyű de tényleg nagyon igyekszem!

Nagyon hiányzol, minden évben egyre jobban! Sokan kérdezik tőlem, milyen volt a fiadnak lenni és hogy otthon is olyan vicces voltál-e mint a TV-ben. Nem szoktam az ilyenekre válaszolni, mert még nincs itt az ideje ennek. Egyszer majd elmesélem nekik, amiben megértik, milyen volt a te fiadnak lenni!

Boldog születésnapot Apa!” – idézi az indirekt.hu Bajor Marci szavait.