Íme, egy szuper horoszkóp, mely szerencsét hoz az állatöv jegyek mindegyike számára!

Az alábbiakban egy első osztályú szerencsehoroszkópot találnak kedves olvasóink az összes állatövi jegyre vonatkozóan. Ebben biztosan mindenki megtalálja a szerencséjét!

Az átlagos horoszkópok csak triviális módon képesek egy adott személyről valamit kijelenteni. Az alábbi horoszkópot azonban az különbözteti meg ezektől, hogy sokkal pontosabb, ami a sors kiszámíthatatlanságát és a véletlenszerűséget illeti. Emellett sokkal érdekesebb is. A következő horoszkóp nemcsak a jövőről tájékoztat, hanem előre meghatározhatja az események sorát is.

És bár a figyelmeztetéseket figyelmen kívül hagyhatjuk, de akkor biztosan számíthatunk arra, hogy valamilyen szerencsétlenség fog minket érni. Ellenben ha követjük az itt leírtakat, akkor hihetetlen sikereket érhetünk el minden törekvésünkkel.

Vízöntő (január 20. – február 18.) a vízi környezetben érdemes tevékenykednie

Már sok látó, jós és asztrológus bizonyította a Vízöntő megbízhatóságát, vonzerejét és szexualitását. Az ilyen személyiségek tehetsége, hogy gyönyörű és felejthetetlen csókot képesek ajándékozni. Eredetiségük titka abban rejlik, hogy tartósságra törekszenek és hosszú távra gondolkoznak. Az összes kijelölt tervüket gondosan végrehajtják.

A Vízöntő ambiciózus, büszke tetteire és cselekedeteire, bármi is az, amit tett. Másrészt azonban van benne elég sok slamposság és szervezetlenség is. Ezenkívül lassúság. A Vízöntő ennek ellenére a szerelmi kalandok ismerője, már amikor nem alszik. A szélsőséges gondolkodásmód nem áll tőle messze. Őt inkább a háziállatok érdeklik, mint a saját rokonai.

Rendkívül bosszantó tud lenni. Sokszor az agyára megy másoknak azzal, hogy folyamatosan elmesél egy „kedves” legendát. A kiszámíthatatlansága miatt a Vízöntők nem biztos, hogy megfelelnek mindenki elvárásainak. Tanács a Vízöntők részére: ne próbáljanak meg harcolni, hanem inkább nyugodtan reagáljanak a dolgokra.

2 év szerencsétlenség vár arra a személyre, aki figyelmen kívül hagyja ezeket az információkat. A szerencse azonban két évig minden lépésénél ott lesz, ha mások megismerik ezt a horoszkópot.

Halak (február 19. – március 20.) partnert választanak az együttéléshez

A gondoskodás és a kedvesség a vérükben van. Mindig arra törekednek, hogy a reflektorfényben legyenek, hogy megmutathassák a szellemi képességeiket.

Elég jó kiállásúak ahhoz, hogy vonzóak legyenek egy partner számára. Egy vita során inkább vezető szerep betöltésére törekszenek. Könnyű párbeszédet kezdeményezni velük és személyes kapcsolatokba lépni velük, vagy csak egyszerűen figyelmen kívül hagyni őket. A szenvedély a természetük, és ez páratlan szerelmessé teszi őket.

A móka azonban visszafelé sülhet el. Az emberek bízhatnak a halakban. Ami megtört szívekhez és gyötrelmes érzésekhez vezethet. A Halak gondoskodóak. Megpróbálnak a megállapított szabályok szerint cselekedni, ami azonban rájuk nézve ahhoz vezet, hogy gyakran szenvednek. Gyorsan szorosra fűzik érzelmeiket az álaluk kedvelt személyhez, ami viszont további csalódásokhoz vezet a kapcsolat felbomlása, illetve a másik személy árulása, megcsalása után. Természetük furcsasága az, hogy érzékelik a szépséget és a szórakozást.

Vicceik mindig a körülöttük lévők kedvére válnak, mivel elgondolkodtatóak. Mindig a társaság középpontjában állnak, a Halak mindenki számára a lelkesedés és vonzerő fokozója. A Halaknak azonban mindenekelőtt meg kell tanulniuk megérteni az embereket, mielőtt komoly kapcsolatot létesítenek.

5 év szerencsétlenség vár arra a személyre, aki figyelmen kívül hagyja ezeket az információkat. Azonban a szerencse öt évig minden lépésénél vele lesz, ha mások megismerik ezt a horoszkópot.

Kos (március 21. – április 19.) az agresszor

A Mindenható nem volt fukar, amikor szót és tettet adott a Kosnak. Vonzó természetű egy kis spontaneitással kiegészítve. A csókkirályi művészetével elbűvöli az ellenkező neműeket.

A családi kapcsolatok életének alapvető elemei. A Kost bizonyos mértékben megkülönbözteti másoktól a nagylelkűsége és a bőkezűsége.

Izgalmas színfoltja a társaságnak, mivel jelleme miatt több álláspontot is képes átlátni, és emellett konstruktív természetű is. Mindazonáltal szereti, ha igaza van a vitákban, így szinte lehetetlen több órás beszédét megszakítani, amíg a beszélgetőpartner nem adja fel.

16 év szerencsétlenség vár arra a Kos jegyű személyre, aki figyelmen kívül hagyja a fentieket, azonban a szerencséje tizenhat évig minden lépésénél vár rá, ha mások is megismerik ezt a horoszkópot.

Bika (április 20. – május 20.) – a fáradhatatlan

Az agresszivitás fáradhatatlanná teszi az ember szenvedélyét. Különösen a Bika esetében. A kapcsolatokban a tartósságot és a biztonságot tartja szem előtt. Azonban bizonyos esetekben besokallhat, főleg, amikor a rábízott feladatokat nem tudja mind teljesíteni. A célok teljesítésére törekszik.

Időről időre heves agresszió alakulhat ki nála, de ez soha nem jelenti azt, hogy feladná a figyelmes hozzáállását a partnere irányába. A barátságossága megkülönbözteti őt a nehéz helyzetben, ha szükséges, biztosítani tudja a megfelelő segítséget. Kifogástalan szerelmi örömök forrása.

Egyidejűleg megvan benne a makacsság és a gondoskodás.

A Bika azért némileg önző is, mert az elérni kívánt célt mindenáron végre akarja hajtani. Meglehetősen egyértelműek és szerencsére csak közepesen lusták.

Megkülönbözteti őket más állatövi jegyektől a karizma és vonzerő.

15 év szerencsétlenség vár arra a személyre, aki figyelmen kívül hagyja ezeket az információkat. A szerencse tizenöt évig minden lépésénél a nyomában lesz, ha másokkal megismerteti ezt a horoszkópot.

Ikrek (május 21. – június 20.) – megosztott személyiség

Az Ikrek a kegyelem megszemélyesítői. Különös szeretetük van az emberek iránt. Meghallgathatják a legunalmasabb előadót is, de ugyanakkor lelkiismeret furdalás nélkül félrevezetik őket. Megkülönbözteti őket más állatövi jegyektől a békére törekvő, azt kedvelő karakterük, bár az Ikreknek nem esik nehezükre visszaadni a kölcsönkenyeret, legyen az bármilyen….

Az Ikrek nem hagyják magukat megvezetni vagy megtéveszteni. Emellett az Ikrek szeretnek parancsolni és kimutatni vezetői képességeiket.

Hangulatuk olyan gyorsan képes megváltozni, mint a tavaszi szellő. Ha a fejüket elcsavarják, akkor azt képesek elhagyni szinte bárhol. Az Ikrekben a szarkazmus, a gyerekesség és a kíváncsiság is megtalálható. Boldog az életben és megbízható társ.

Az Ikrek felettébb társaságkedvelőek, emellett kiválóan elsajátították a csábítás fortélyait is. Mértékkel halmoznak el mosolyokkal és más ajándékokkal, megpróbálva megmutatni erejüket és ellenállhatatlanságunkat.

9 év szerencsétlenség vár arra a személyre, aki figyelmen kívül hagyja ezeket az információkat. Kilenc évig a szerencse minden lépésénél társa lesz, ha mások is megismerik ezt a horoszkópot.

Rák (június 21. – július 22.) – a szépség menti meg a világot

Páratlanul szerető lények, akik szenvedélyes csókokkal akarják megerősíteni érzéseiket.

Ez a legromantikusabb és leggondoskodóbb állatövi jegy, amellyel csak találkozhatunk. A Rák jegyben született emberek többsége kreatív természetű, és a legvadabb fantáziákat és bolondozásokat is képes valóra váltani.

Folyamatosan fejlesztik a szexuális készségeiket, és gyakran a gyakorlatban is alkalmazzák ezeket.

Rendetlenségük a mindennapi „szórakozás” részévé válik. A Rák a társaság lelke. A Rákok nagyon szeretetteljesek, és bármi áron is megvédik a partnerüket.

A Rákok szenvedélye és a spontaneitása alapvető tényezővé válik a szerelmi örömök során. Nem harciasak, de szükség esetén képesek erővel legyőzni az ellenséget. Megbízható és támogató társsá válnak az életben.

12 év szerencsétlenség vár arra a személyre, aki figyelmen kívül hagyja ezeket az információkat. Azonban szerencsés tizenkét év elé nézhet az, aki tesz azért, hogy mások is megismerjék ezt a horoszkópot.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) – az állatok királya

Lenyűgözően és nyugodtan élik az életüket. Akik csak hallgatják őket, le vannak nyűgözve tőle. Amikor azonban egy Oroszlán rossz hangulatban van, elviselhetetlenül bosszantó és infantilis lesz. Az Oroszlán mindenkire, aki csak útjába kerül, ráterheli a saját problémáit.

Az Oroszlánok kiszámíthatósága meghatározza életük linearitását. Az Oroszlán azonban minden élvezetet tudatosan vesz az életében. Bármit is tesz, sikerrel jár. Mestere a csókoknak, valamint a kommunikációnak.

Hosszú távú kapcsolat létesítésére törekszik. Nehéz az ilyen embert megtalálni, de a szerencse rámosolyog arra, aki egy ilyen Oroszlánt megtalál.

7 év szerencsétlenség vár arra a személyre, aki figyelmen kívül hagyja ezeket az információkat. A szerencse hét évig minden lépésénél vele lesz, ha mások is megismerik ezt a horoszkópot.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) – sosem fárad bele a várakozásba

Jellemző rájuk, hogy törekszenek a vezető szerep betöltésére a kapcsolatukban. Okvetlenül van legalább egy csodálójuk. A beszélgetés során az utolsó szó mindig az övék.

A gondoskodás és a kemény munka a génjeikben van. Eszük, társaságkedvelő magatartásuk és szerénységük okán sok bajtársat szereznek maguknak az életben. Könnyen befolyásolhatóak. A szerelmes Szüzek kockázatos játékot indítanak. Olyan emberekhez vonzódnak, akik a világon mindent tudnak.

Keresik a kölcsönös tiszteletet. Ugyanakkor könnyű elveszíteni bármely Szüzet, ha valaki hűtlen lesz hozzá, vagy elárulja őt. Az ilyen esetek után visszatérni a kapcsolatba már nem kecsegtet semmilyen eredménnyel a Szűz számára. Megbocsáthatnak egy embernek, de soha többé nem fognak kommunikálni vele.

7 év szerencsétlenség vár arra a személyre, aki figyelmen kívül hagyja ezeket az információkat, de hét éven keresztül a szerencse minden lépésénél várja, ha mások is megismerik ezt a horoszkópot.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.) – a naiv

A Mérlegek megrögzött diplomaták, mindenkivel megtalálják a közös témát a beszélgetéshez. Próbálják megoldani a konfliktusokat. Szeretetük leírhatatlan energiával rendelkezik, és szívből képesek a bolondozásra és a szórakozásra.

A Mérleg jellemének varázsa megkülönbözteti őt más állatövi jegyektől. Egy Mérleg mindig készen áll arra, hogy mindenkiről egyszerre gondoskodjék. De ennek ellenére a Mérleg könnyen képes kikészíteni a másik embert.

A Mérleg életére egyfajta rendezett zűrzavar a jellemző, amelyet csak a Mérlegek képesek átlátni és megérteni. Végig barátok maradnak bárkivel, de nem bocsátják meg a sértéseket.

A Mérlegek azok az egyének, akikkel érdemes barátságos kapcsolatot kiépíteni. A romantikájuk és a gondolkodásbeli kreativitásuk egyedivé teszi őket az ellenkező neműekkel kialakított kapcsolatokban.

9 év szerencsétlenség vár arra a személyre, aki figyelmen kívül hagyja ezeket az információkat. Kilenc évig a szerencse minden lépésénél társa lesz, ha mások is megismerik ezt a horoszkópot.

Skorpió (október 23. – november 21.) – a lelkes csodáló

A Skorpió varázsát tökéletesen kiegészíti a kiváló humorérzéke és a vezetői tehetsége. Soha nem tagadja meg magától kedvenc örömforrásait. Az energikus viselkedés néha azonban károsan befolyásolja a kiszámíthatóságát.

Az élettől a lehető legtöbbet kapja meg. A Skorpió a bizalomra és a megértésre épülő hosszú távú kapcsolatokat részesíti előnyben. Páratlan szervezési képességgel rendelkezik, és bármely társaság lelkévé válik. De megtörténik, hogy ezzel az aktivitással túl messzire megy.

Skorpió vonzza a pénzt, egész nagy mennyiségben. Könnyen képes egész csinos összegeket keresni, de ugyanolyan könnyen el is költi.

Gondoskodik a családjáról és a barátairól. Napokon keresztül képes megfeszítetten dolgozni. A Skorpió ezenkívül nyílt és egyáltalán nem számító, ami a barátságot illeti, ugyanakkor, ha elárulják, azonnal és véglegesen képes megszakítani a kapcsolatot bárkivel.

4 év szerencsétlenség vár arra a személyre, aki figyelmen kívül hagyja ezeket az információkat. Azonban a szerencse négy évig minden lépésénél vele lesz, ha mások is megismerik ezt a horoszkópot.

Nyilas (november 22. – december 21.) – a spontán

A Nyilasokra jellemző, hogy hosszú ideig egyedül maradnak. Megkülönbözteti őket ezenkívül a spontaneitás és a vonzerejük. A Nyilas kiegyensúlyozatlan.

Nem lehet megvesztegetni hízelgő szavakkal. Ha a Nyilasnak éppen nincs olyan napja, akkor jobb, ha elkerüljük őt. A sértéseket elraktározza, így azok felhalmozódnak benne.

Nagymértékben képes befogadni valakit a lelkébe, de a legtöbb esetben ezt nem ismeri el nyíltan, mert attól tart, hogy ezt sokan a gyengeség jelének tekintik.

A Nyilas rendkívül titokzatos személy, ugyanakkor a barátai és rokonai hős védelmezője. Szép és romantikus. Diplomata.

A Nyilas is arra törekszik, hogy lehetőség szerint mindenkivel törődjön. Képes jól szórakozni és bár mértékkel ugyan, de a bolondozásra is kapható.

4 év szerencsétlenség vár arra a személyre, aki figyelmen kívül hagyja ezeket az információkat. Azonban szerencsés négy év elé nézhet az, aki tesz azért, hogy mások is megismerjék ezt a horoszkópot.

Bak (december 22. – január 19.) – a szeretetteljes

Lelkesedése megkülönbözteti a Bakot más állatövi jegyek viselőitől. Merész és okos. Jellemzője az időszakos nyugtalanság és ingerlékenység.

Néha elfogja a lustaság, de amikor munkába fog, akkor éjjel-nappal képes azt végezni. Benne az olyan ellentétek, mint a büszkeség és a megértés, egyszerre vannak jelen.

A Bak arra törekszik, hogy hosszú távú kapcsolatot alakítson ki. Született szónok. Mindig eléri a céljait.

Szeret nyerni a vitákban, különösen az Ikrekkel szemben. Kiváló gasztronómiai ízlése van, és gyakran megy étterembe. Szórakoztató és izgő-mozgó.

24 év szerencsétlenség vár arra a személyre, aki figyelmen kívül hagyja ezeket az információkat. A szerencse huszonnégy évig minden lépésénél a nyomában lesz, ha másokkal megismerteti ezt a horoszkópot.