Kedves férfiak! Ha azt akarjátok, hogy a lányotok rendes férjet találjon, szeressétek a feleségeteket!

Minden apa számára rémálom, hogy az ő kislánya egyszer szerelmes lesz. Ez a lány, csak 3 kiló volt, amikor megszületett, már 7 éves, néhány év és biztosan szerelmes lesz.

Amit azonban a legtöbb apuka elfelejt, az az, hogy az apa feladata megmutatni, a lányának, hogyan viselkedik egy igazi férfi. Az apának úgy kell szeretnie a feleségét, ahogyan szeretné, hogy majd a lányát szeresse, a férje!

A fiatal lányok még nem tudják, milyen is az igazi szerelem és azt sem tudják, hogyan kell viselkednie, egy igazi férfinak. Az apának kell példát mutatnia! A legtöbb lány nem találja meg a tökéletes párt azonnal, de ha tudja, milyen ember az, akivel boldog lehet, sokkal könnyebben lesz jó a házassága. Ha tudja, mi az amit nem tűrhet el a férfinak, nem kell attól tartanunk, hogy rosszul választ.

Ha a kislány azt látja, hogy az apukája szereti az édesanyját, a szülei boldogok, akkor van kikről példát vennie. Ha apa nem kiabál anyával, mindent megbeszélnek, nem szidalmazzák egymást, akkor ösztönösen nem fogja ezt eltűrni egyetlen férfinak sem. Ha apa nem a kocsmába, vagy a játékterembe megy a „haverokkal”, hanem anyával tölti az időt, közösen kapcsolódnak ki, akkor a lánygyermek nem fog eltűrni egy kocsmázó férfit, aki folyton a haverjaival van.

Kedves apukák, ha aggódtok a lánygyermeketekért, akkor mutassatok példát neki. Szeressétek nagyon a feleségeteket, neveljétek a gyermekeiteket békében, megértésben, szeretetben, és akkor az ő házasságuk is boldog lesz majd!