Kos, Ikrek, Mérleg – a június csodálatos dolgokat tartogat ennek a 3 csillagjegynek!

A pénz nem boldogít, de jó ha van, mert stabilitást jelent a családok, az emberek számára. Pénz nélkül nem lehet terveket szőni és élni sem. Mit tartogatnak a csillagok júniusra?

Kos

Ha mostanáig a Kosoknak pénzügyi nehézségeik voltak, akkor most végre fellélegezhetnek.
A pénzhoroszkóp sok jót tartogat a számukra, megszabadulnak a felgyűlt adóságoktól és kisebb befektetésekbe is belevághatnak. Sikereket érnek el a munkahelyükön is és a vállalkozásukban is. Új üzleteket fognak kötni, új partnerekkel. A júniusi hónap meghozza a Kosok számára a munkába fektetett erő gyümölcsét, pénzügyi szempontból ez egy csodás hónap.

Ikrek

Az Ikrek el sem tudják képzelni milyen meglepetéseket tartogat a június a pénzügyek terén. Szinte minden lépésükben szerencsések lesznek, jó üzleteket kötnek, olyan emberekkel találkoznak akiknek az ismeretsége a hasznukra válik a munkájukban. Olyan ajánlatokat fognak kapni, amelyeket nem szabad visszautasítani. Azért, hogy minden olyan legyen az Ikrek életében mint a mesékben szokott lenni, vigyázniuk kell mert sok ember csak azt lesi, hogyan tud hazugság árán pénzt kicsalni tőlük.

Mérleg

A Mérleg jegy szülötteinek nem lesz anyagi jellegű problémájuk, ellenkezőleg ők nagyon szerencsések, de kockáztatniuk kell. Meg kell találniuk a legbiztosabb és legnehezebb megoldást. Így a pénz biztosan áramolni fog hozzájuk. Először régebbi projektekből lesz hasznuk ami júniusban fog gyümölcsözni.