Melyiket választod a 4 közül? Húzz egy kártyát, és nézd meg, mit jósol a számodra!

Egy különleges tesztet hoztunk nektek, aminek nehézségét és pikantériáját az adja, hogy az a 4 tarot kártya, amiből választanotok kell, teljesen ugyanúgy néz ki. A lényeg az, hogy megérzésetekre, belső hangotokra hallgatva válasszatok egyet, hogy kiderüljön, mit üzen nektek a választott lap.

Megvan a döntés?
Akkor lássuk:

1-es számú kártya:

Nehéz helyzetbe kerültél, elsősorban családi nehézségek gyötörnek. Csak az aktuális napot próbálod átvészelni, még középtávú terveket sem készítesz. Ez a mókuskerék, az egy helyben vesztegelés nagyon rossz hatással van rád. Hamarosan azonban meglesz a kellő motivációd és bátorságod ahhoz, hogy változtass ezen a helyzeten, elsősorban a családod érdekében. A kártya szerint érdemes hosszabb távú terveket készítened akkor is, ha nehezedre esik, mert egy jó terv segíthet a cél felé vezető úton. Ez a folyamat nem lesz könnyű, hiszen nem szereted a változást, de ha ennek ellenére megléped, amit meg kell, akkor kiegyensúlyozottabb, sikeresebb időszak vár rád.

2-es számú kártya:

Az elmúlt időszakban sok pofont kaptál az élettől, ennek hatására csökkent az önbizalmad és az önbecsülésed is. Jelenleg az apróbb kudarcok is padlóra küldenek, és az egészen kicsi akadályokat is hatalmasnak látod. Egykori lendületességed alábbhagyott, lelkileg kimerültél. Épp ezért lassítanod, pihenned kellene, hogy feltöltődj. Újra fel kell fedezned azokat a dolgokat, amik örömöt okoznak neked, és apró sikerekkel, reális célok megvalósításával kell visszaépítened önbizalmadat. A hozzád közel álló emberek rengeteget segítenek majd abban, hogy pihenhess, hogy jobb legyen a közérzeted. Tele vagy olyan emberekkel, akik tudnak és szeretnének is segíteni, ne félj segítséget kérni, nem szégyen! Ha sikerül rendezned a soraid, és kipihenned magad, akkor újult erővel vetheted bele magad az élet sűrűjébe, sokan rád sem fognak majd ismerni! Készülj fel, mert a következő időszakban sok új lehetőség nyílik majd meg előtted. Ragadd meg az esélyeket, amiket az élettől kapsz!

3-as számú kártya:

Erős hiányérzeted van, de pontosan Te sem tudod, hogy mi (vagy ki) hiányzik az életedből. Sajnos arra vársz, hogy előbb-utóbb majd rád mosolyog a szerencse, és magától megoldódik a dolog, de szerencséje csak annak van, aki tesz is érte. Bezárkóztál, sok dolog alól kivontad magad, pedig rengeteg minden zajlik körülötted, csak be kellene kapcsolódnod. A múlt erősebben hat rád, mint kellene, olyannyira, hogy sok dolgot tönkretesz a jelenedben is. A Tarot szerint hamarosan eljön az az idő, amikor megbékélsz majd a régi dolgokkal, és képes leszel levonni a tanulságokat, és helyretenni magadban életed ezen szakaszát. Ezután erősebb és lelkesebb leszel majd, mint valaha. Ezt a felismerést és lelki felszabadulást azonban egy hosszú és olykor igen fájdalmas folyamat előzi majd meg, ez alól nem fogsz tudni kibújni. Ha végigmész azon az úton, amire eddig nem mertél rálépni, új fejezetet nyithatsz az életedben, ahol nincsenek jelen a saját magad által épített korlátok és falak, s így egy csodás korszak kezdődhet el számodra.

4-es számú kártya:

Az elmúlt időszakban a munkának éltél, így próbáltad meg elterelni a figyelmedet a gondjaidról. A kártya szerint eljött az ideje annak, amikor el kell ismerned, hogy a problémák nem szűnnek meg attól, hogy nem figyelsz rájuk. Próbálj meg gyakorlatiasan hozzáállni a nehézségekhez: Mi okozza a problémát? Hogyan mászhatnál ki belőle? Mi az, ami nem működik megfelelően az életedben? Persze ez egy hosszadalmas folyamat lesz, a helyes válaszok nem pár perc gondolkodás után születnek majd meg. A kártya mégis azt tanácsolja, hogy ne add fel, mert semmi olyan nincs az életedben, amivel ne tudnál megküzdeni, egyik akadály sem legyőzhetetlen. Ha sikerrel jársz, munkád ismét örömöt okoz majd, nem csak pótcselekvés lesz, hiszen felszabadultan, teher nélkül végezheted majd a feladataid.