Miért éri meg profi keresőmarketing ügynökségre bízni a linképítést egy új vállalkozás esetében?

Egy professzionális keresőmarketing ügynökség linképítési szolgáltatását szinte bármelyik itthoni kis cég vagy vállalkozás ki tudja használni, mert már rég nem igaz az, hogy csak a multik engedhetik meg maguknak a SEO-SEM ügynökségek szolgáltatásait.

Nézzük meg, miért és hogyan hozhat több vásárlót, profitot egy tökéletesen kialakított linképítési kampány egy újonnan induló kisvállalkozás esetében!

Keresőmarketing ügynökség nélkül szinte lehetetlen a linképítés

Nem érdemes egyedül nekiállni a linképítésnek, hiszen ha nem tudjuk az írott és íratlan szabályait ennek az online reklámozási formának, akkor akár veszélyeztethetjük vállalkozásunk jelenlegi pozícióját az interneten.

Ma már nem éri meg linkfarmokra, linkgyűjtő portálokra vagy teljesen irreleváns fórumokra kitenni a vállalatunk linkjét, mert az innen szerzett linkeket szinte észre sem veszi a Google.

A keresőóriás a sokak által látogatott oldalakat, az általa megbízhatónak vélt weboldalakat, hírportálokat, szakmai magazinokat tekinti olyan webes felületeknek, ahova ha kitesszük a vállalatunk linkjét, akkor annak ereje lesz, nem pedig csak elvész a többi szemétként értelmezhető backlink között.

Ahhoz, hogy felkerüljön egy vállalat linkje egy nívósabb weboldalon, jó üzleti kapcsolatok szükségesek. Ezzel rendelkeznek a SEO-SEM ügynökségek, hiszen csak így tudják biztosítani az ügyfeleiknek a nívós linképítést.

Kisvállalkozások számára is megfizethető a minőségi linképítés

A legtöbb keresőmarketing cég csomagokban ajánlja a szolgáltatásait, így nyilván sokkal olcsóbb lesz egy kisvállalkozásnak megfelelő linképítési csomag, mint egy multinak. Lehetőség van egyszeri vagy rendszeres (heti, havi, éves) linképítési csomagot is kérni, s mivel rugalmasak a fizetési konstrukciók, így nem lesz megterhelő ezeket kifizetnie még egy újonnan létesült vállalkozásnak sem.

Bízzuk profi szakemberekre a linképítést, hogy több időt tudjunk fordítani a vállalatunk építésére, menedzselésére!