Miért hagynak ott a férfiak? Hölgyeim, nagyon nagy tévedésben vannak!

Hölgyeim, nagyon nagy tévedésben vannak, ha valóban azt hiszik, hogy a férfiak, Önöket elhagyva, azokhoz a kecses és büszke nőkhöz mennek, akik újszerű illatukkal elvarázsolják őket, és akik nőiességesebbek, szebbek mint Önök!

De miért is hagyják ott a férfiak a nőket?

Hölgyeim, nagyon nagy tévedésben vannak, ha valóban azt hiszik, hogy a férfiak, Önöket elhagyva, azokhoz a kecses és büszke nőkhöz mennek, akik újszerű illatukkal elvarázsolják őket, és akik nőiességesebbek, szebbek mint Önök!

Nem! Ez egyáltalán nincs így! Több ember nevében megerősíthetem, hogy a szépségnek semmi köze sincs ehhez! Az égen szálló darumadár gyönyörű ugyan, és természetesen messziről csodálhatjuk az örökkévalóságig, de éppen így egyik férfi sem cseréli el kedvenc cinegéjét a darura…

Az ok, ami miatt a férfiak kilépnek a kapcsolatból, az nem más, mint az elhanyagolás!

Hogy mi az az elhanyagolás, azt hiszem, mindenki tudja. Egyetlen normális gondolkodású ember sem ítéli el „életfogytiglani börtönre” magát azon nő mellett, aki elhanyagolja őt. Vagy aki megengedi magának, hogy tiszteletlen legyen vele, azt gondolva, hogy a férfi úgy is kitart, majd túlteszi magát a dolgon, és úgy általánosságban, ez úgy sem sérti meg. Mert hát ő már csak ilyen!

Nos, nem, kedves hölgyeim, akik házi pincsiket csináltok a férfiakból. Előbb vagy utóbb úgy is elhangzik a következő: „Viszlát!” Az már intő jel, és ez esetben már joggal van mitől félni, amikor a férfi csöndben van és türtőzteti magát…

A férfiak vezetők, a kenyérkeresők, két lábon járó oroszlánok, hogyan lehetne az állatok királyából pincsikutyát csinálni?

A második ok, amiért a férfiak elhagyják a nőket, a személyes terük elleni támadás a nő részéről! És ez az ok nagyon fontos.

Kedves hölgyeim, egy pillanatig se higgyék, hogy ha egy férfi Önökkel él, reggelizik, alszik, és feleségül vesz, akkor ezzel lemond a saját személyes teréről, szabadidejéről, és általában minden tettét, lépését Önöknek kell ellenőriznie. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ez esetben a férfi el fog menekülni a nőtől, bárhová, akár a világ végére is, még teljes és mély magányban is, csak hogy szabadon lélegezhessen!

Ne vegyék tehát el a férfiak elől a levegőt. Tegyük fel, hogy komoly, hosszú távú kapcsolatban áll a kiválasztottjával, házasok vagy már közös gyermekük is van, de semmiképpen sem szabad megbilincselni a férfit, mert ez a vég kezdete!

Mindenkinek mindig legyen saját (szabad)ideje, saját békéje és nyugalma, ahol senkinek sem szabad zavarnia a másikat, saját személyes tere. Amelyet soha ne akarjunk kontrollálni, irányítani!

Megértem a nők azon kívánságát, hogy közeli kapcsolatban legyenek a kiválasztott férfival mind testben, mind lélekben, de ez a túlzott közelség-keresés mindent elront.

Hagyni kell, hogy a férfiak szabadon érezzék magukat a nő mellett, és akkor boldogok lesznek mellette…

Azoknak a nőknek megismételném, akik megragadtak az előző mondatomban a „szabadon érezzék” szókapcsolatnál, mint rejtett veszélyforrásnál, hogy nyugodtan dőlj hátra, cinege, senkinek se kellenek a darvak!

A harmadik ok, ami miatt az oroszlán otthagyja a szerettét, az a hála hiánya! Puszta apróságnak tűnik. De ez mégis nagyon fontos.

Öltöztetnek, etetnek, ékszerekkel, virágokkal halmoznak el, mosolyognak, és te elfelejted megköszönni nekik! Nem, a virágnál és az ékszernél nem felejti el senki, de minden más esetben, amit állítólag csak a férfi dolga elvégezni, magától értetődik, így nincs szemernyi hála sem. Köszönjünk meg hát mindent és mindig!

– Rácsapott az ujjára, oda se neki! Hiszen hapsik, nem? ”- Kérem, kedves hölgyeim, nem vagyunk hapsik. Mi férfiak vagyunk. Kérem, kezeljenek minket tisztelettel. Önök sem bigék, már megbocsássanak, hanem nők, hölgyek.

Köszönjék meg nekünk még azt is, ami talán úgy tűnik, hogy nem érdemel szót sem, hálát meg pláne nem. Köszönjék meg nekünk, és mi, férfiak még többet akarunk tenni az Önök számára…

A negyedik ok, amikor egy nő nem gondos, elhanyagolja magát.

Bizonyos okokból néhány nő úgy véli, hogy ha egy férfi éveken keresztül velük ébred ugyanabban az ágyban, ez azzal egyenértékű, hogy többet nincs értelme jobban vigyázni magára. Milyen ostobaság ez, hölgyeim?

Ha egész életében szeretne egy férfival élni, akkor minden nap törekedjen arra, hogy kifesse magát, vigyázzon a testére, használjon parfümöt, és mindig, ha esemény van, illetve anélkül is, próbáljon úgy kinézni, hogy a férfi ne akarjon másra nézni.

„Hát nézzen, ha akar” – nyugodtan mondja ezt egy tévesen nyugodt nő, aki túl lusta lesz ahhoz, hogy a legszebbnek tűnjön a férje számára.

És a férfi bizony nézni is fog…

A nők többsége talán el sem tudja képzelni, egy férfi számára mennyire kellemetlen, amikor a szeretett felesége kimegy az utcára, úgy néz ki, mint egy istennő, és otthon meg, mint…

Az ötödik ok a szeretet hiánya. Talán a legfélelmetesebb és legegyszerűbb, legbanálisabb ok. Nem szereti Önt. Nem az Öné. Ön nem az övé.

Ebben az esetben nyugodtan engedje el. Mindenkinek joga van hibázni, és bármennyire is keserűen hangzik, mindenki bizonyulhat egy nagy tévedésnek.

A szeretet hiánya nem csak ok, hanem ítélet is.

Ha az adott férfi nem szeret egy nőt, és soha nem is szerette, ha „erőszakkal kedves” vele, akkor ezt a könyvet be kell zárni, ez nem az adott nő számára íródott!

A férfiak távozásának hatodik oka az, hogy rosszul érzik magukat a nővel!

Ha egy nő állandóan rossz hangulatban van, mindig elégedetlen valamivel, és mellette az összes ünnep szomorúan telik el, akkor a férfi először nem siet hazatérni, majd egyszer csak egyáltalán nem megy haza.

A nő „egy nagybetűs ünnep, aki mindig vele van”. A nő maga az öröm, az energia, a férfi ereje.

A nőnek kell lennie annak az egyetlen személynek a világon, akihez a férfi vissza akar térni mindig, siker esetében, hogy megigyanak egy pohár pezsgőt, kudarc esetén pedig egy pohár konyakot.

Egy ilyen kegyetlen és nehéz világban, szerintem egy férfi se szeretné, hogy pont a felesége csökkentse az életerejét…

Tudom, hogy a nők jó része vitába fog szállni velem, azt állítva, hogy minden, amit írok, ostobaság. És valójában ez az oka a férfiak kilépésének a kapcsolatból, nem pedig az, ami a gyönyörű hosszú lábakban, rövid szoknyában és egy másik nő vonzerejében rejlik.

Azt akarom csak mondani, hogy mindenki túlságosan a saját perspektívájából nézi a dolgot. Például egy férfi nézőpontjából állíthatom, és őszintén és közvetlenül elmondhatom, hogy egy rövid szoknya, a szépséges hosszú lábú modellalkat, sosem csábíthatja, veheti el az olyan férfit, aki szeretne hazatérni a békés kapcsolatba vagy a családhoz.

És ez az igazság. A férfiak ebben meg fognak erősíteni.