Mit viseljenek a nőies idomú hölgyek az ünnepi alkalmakon? Megmutatjuk!

Azok a hölgyek akik teltebb formájúak, nem mindig találtak számukra megfelelő ruhát, mert a divattervezők inkább a karcsú hölgyek számára készítettek modern ruhákat, de napjainkban szerencsére a változott a helyzet.

Most már egyre több divattervező tervez nagyobb méretű ruhákat „plusz size darabokat” a teltkarcsú hölgyek hatalmas örömére. Ma már több féle ruha közül választhatunk XXL-es méretben, szeretnénk bemutatni nektek néhány fantasztikus ruhát, amit ünnepi alkalmakon is felölthettek!

A tunika megalkotói gondoltak a teltebb alakú hölgyekre, mert semmi sem kényelmesebb egy csinos tunikánál és ráadásul örökké divatos. A tunika bármilyen anyagú és a számunkra legelőnyösebb szabású lehet. A teltebb hölgyek nem igazán szeretik kihangsúlyozni az alakjukat, ezért inkább bővebb ruhákban járnak, de ez nem mindig a legjobb megoldást jelenti. A tunika nagyon finoman kihangsúlyozza a női formát, de mégsem testhez simuló darab, ezért sokkal csinosabbnak nézünk ki benne és eltakarhatjuk amit szeretnénk.