Mivé fajult ez a világ? Akik Andy Vajna halálán örömtáncot járnak, azok a saját halottaikat sem becsülik

Mélységesen felháborít engem is a sok mocskolódó komment!

Nem szabad senki halálán viccelődni aki ilyet tesz szégyellje magát. Mi alapján?? Olyan ember volt amilyen…de ember volt, mi több, Andy Vajna munkássága példa értékű volt. Jól csinálta! Tessék utána csinálni! Hajrá! De persze a „magyar” ember irigy… Ezért tartunk itt, ahol… Szégyentelen magyar mentalitás! Sajnos, kegyetlenek az emberek! Soha, semmi nem elég és nem jó! Sikeres, gazdag lenni…bün!!! Hihetetlen! De legyünk emberek és tudjunk viselkedni. Ehhez nem is kell nagy intelligencia. Ez a rengeteg meg nem szűnő képmutatás és irigység hihetetlen!

Példát kéne venni róla. Büszkének kell lenni rá!

Jó ha tudjátok,Andy Vajna a magyarságát soha nem adta fel! Nagy értéket teremtett a filmszakmában hazájának és a világnak! Rendkívüli ember volt, és most tökmid1 milyen pártvonalon futott.. Azt gondolom szegényebb lett az országunk nélküle! Gyűlölködni csak a gyáva ember tud. A filmjei azért jók voltak ugye? Az Egyesült Államokban úgy beszélnek róla (Stallone, Schwarzenegger..) mint egy úttörő útmutató producer aki olyan filmekbe vágott bele amiben senki más nem mert! Andy Vajna elismertségben, megbecsülésben és dollár százmilliókban mérhető hozzájárulást tett a magyar jelenhez és jövőhöz.

Tisztelet és emlékezés jár neki, nem pedig mocskolódás és bíráskodás! 

Szerintem az asszony is a magánéletéhez tartozik, senkinek semmi köze hozzá, hogy ki kivel él. Nem kell irigykedni! Mindenki a saját életével foglalkozzon!!! Őszinte részvétem a családnak! Mert ő is űrt hagyott maga után szerettei szívében.

A sok mocskolódás dühítő. Szégyelljék magukat akik ezt teszik.

Halottakról jót, vagy semmit. Mindenki követ el hibákat,lehet az gazdag vagy szegény. Fikázzuk azt, aki valamit saját erőből ért el! Egy iszonyú igazság van ezen a földön: Mezítelen fenékkel jöttünk erre a világra és úgy is távozunk. Legyünk hálásak, hogy élt, legyen szabad az ő átlépése a túlvilágra! Ég veled Andy Vajna!