Nem is gondolnád, de ez az üveggolyó egy szállodai szoba! Aludnál benne?

Mindenki szereti a különleges dolgokat, ezért mi szeretnénk mutatni nektek egy kissé szokatlan hotelt, ami olyan mint egy üveggömb és az erdő közepén található Izlandon.

Lehet, hogy hihetetlennek tűnik a számotokra de igaz. Az alábbi fotón látható” 5 millió csillag hotel” (The 5 million Star Hotel) bárkinek a rendelkezésére áll, átlátszó falakkal a természet közepén a csillagokkal téli égbolt alatt, a szerencsésebb személyek pedig megcsodálhatják az Északi Fényt is.

A szobák minimális komforttal rendelkeznek, de erről a helyről a legcsodálatosabb az Északi Fény. Ehhez hasonló élményben lehet részetek ha ellátogattok a sarkvidéki vendégházba Finnországba. (Kakslauttanen Arctic Resort). Az ” 5 millió csillagos” hotel alapítója Robert Robertson a következőket mondta:

” Minden ezelőtt 2 – 3 évvel kezdődött amikor segítettem két turistának egy olyan utazásban részt venni ahol láthatják a Sarki fényt Izlandon. Egy este olyan ügyfél hívott fel aki részt vett egy tradicionális túrán, ahol a Sarki fényt csodálták. Ők felmentek a hegyre és vártak egy ideig abban a fagyos hidegben, közben az ügyfelem felhívott telefonon és elmondta, hogy a meleg , vastag öltözéke ellenére is úgy érzi rögtön megfagy, annyira hideg van. Megkérdezte tőlem, hogy nem tudok- e egy olyan hotelt, amely üvegből készült menyezettel rendelkezik, hogy az ágyból megtekinthesse ezt a csodálatos jelenséget. Akkor építettem meg ezt a hotelt! Az üveggömb szerű szobák biztosítják a meleget és a kényelmet az Északi Fény megtekintéséhez, a természet közepén.

Az üveggömb belsejében jó meleg van és nem messze tőle található egy épület fürdőszobával és konyhával felszerelve. Aki különleges élményre vágyik, az ma már egy üveggömb szerű épületben is megszállhat!