Nyomd ezt a két pontot és a hátfájás azonnal elmúlik! Így csináld!

Sajnos emberek millióit érinti a hátfájás, ami gyakran elviselhetetlen fájdalmat okoz és senki sem tudja, hogyan lehet igazán hatékonyan enyhíteni. Bár a modern gyógyszerek sok mindenre orvosságot jelentenek, a hát- és ízületi fájdalommal mégsem tudnak mit kezdeni.

A hagyományos kínai orvoslás azonban kifejlesztette az akupunktúrát, amivel a krónikus betegségek hatékonyan kezelhetők.

A gyógyítás elméleti alapja szerint az energia meridiánok végig futnak a testen. A betegségeket az energiaáramlásban történt hiba okozza, ezért a károsodott szerveket az enerigaáramlás meridiánokon át történő biztosításával lehet gyógyítani. Ezt pedig úgy lehet elérni, hogy a test különböző részein bizonyos pontokra gyakorlunk nyomást.

Ez történhet akupunktúrával, amihez apró tűket használnak vagy akupresszúrával, ha a pontokat nyomjuk vagy masszírozzuk. Ez utóbbi nem igényel szaktudást, így bárki végezheti, ellenben az akupunktúrához szakképzettségre és speciális tűkre van szükség.

nyomd-ezt-a-ket-pontot-es-a-hatfajas-azonnal-elmulik-igy-csinald2

A megfelelő pontok masszírozása enyhíti a tüneteket, az ízületek, a láb és a csípők fájdalmát. A rendszeres masszírozással a fájdalom végleg megszűnhet. Az alábbi három pontot fontos ismerni ahhoz, hogy legyőzd az ízületi és a hátfájdalmat:

  • Az első pont, a medence és a combcsont találkozásánál fekvő GB29 stimulálása enyhíti a csípő és az ízületek fájdalmát.
  • A kicsit lejjebb, a fenék mögött, a csípőcsont végén található GB30-cal kombinálva kezelhetjük az ízületek, a derék, a csípő és a vállak fájdalmát.
  • A harmadik pont, a B54 a térd mögött található. Stimulálásával az izmok ellazulnak, enyhül a derék- és a csípőfájdalom.

Ezt a három pontot rendszeresen masszírozva örökre elbúcsúzhatunk a hát- és ízületi fájdalomtól!