Pierce Brosnan és felesége mostanában ünneplik a 25 éves házassági évfordulójukat

Pierce Brosnan és felesége, Keely Smith egy negyedszázada vannak együtt. Nem is olyan rég ünnepelték a 25 éves házassági évfordulójukat. Szerelmesek – ideális pár, mindannyian tanulhatnánk tőlük! A filmvásznon a népszerű filmszínészek gyakran játsszák el a végzetes hős szerepét, elcsábítva ezzel a női szíveket, ugyanakkor a valós életben lehet, hogy nagyon szerető, családcentrikus férfi, akinek csak egy nő van az életében.

Pierce Brosnan és Keely Smith szerelmi története 1994-ben kezdődött, Mexikóban. Ekkor lett a fiatalember özvegy: első felesége rákban halt meg. Keely végig a férfi mellett volt és támogatta gyászában.

2001-ben házasodtak össze. Írországba repültek és egy középkori apátságban mondták ki a boldogító igent.

Két gyermekük született, két fiú Dylan és Paris. A fiúk most 21 és 17 évesek.

Pierce Brosnan egy interjúban azt mondta, hogy a család számára a legfontosabb és legdrágább dolog. A férfi még azt is mondta, hogy ő a legszerencsésebb ember.  A színész azt szereti legjobban az élete párjában, hogy független és önálló.

Érdemes megjegyezni, hogy egykor mindketten csodálatosan néztek ki.

Azonban az évek múlásával Pierce jobbik fele elhízott. Ráadásul nem is akar lefogyni, nem nagyon foglakozik a súlyával. Brosnan viszont ugyanolyan sármos, mint ifjú korában.

Mindezek ellenére nem fut hosszú lábú modellek után: neki csak Keelyre van szüksége.

Teljesen boldog pár: mindig együtt mutatkoznak, nem félnek kimutatni érzéseiket, kézen fogva járnak, utazgatnak és így tovább.

Valóban ők egy ideális család. Szeretné, ha ön is ilyen szerelemes lenne?