Rejtsd el okosan a plusz kilókat! 8 remek tipp egy olasz stílustanácsadótól

Beköszöntött a nyár, ha eddig nem követtél valamilyen diétát és nem kezdtél el sportolni, akkor biztosan jól jön néhány tipp, hogyan rejtheted el a plusz kilókat. A legjobb módszer, ha okosan választjuk ki a ruháinkat! Ma Giorgio Armani 8 tippjét mutatjuk be kedves olvasóinknak, hogy könnyű legyen eltakarni azokat a fránya plusz kilókat.

1. Az egyenes vonalú ruhák karcsúsítanak. Egy hosszú ruha, egy világos felső, vagy zakó megnyújtja az alakod, így magasabbnak tűnsz.

2. A melltartó kiválasztása is nagyon fontos, válassz megfelelő méretet, amely kényelmes és nem vág be sehol. A nem megfelelő melltartó kihangsúlyozza a plusz kilókat, főként ha valamilyen feszes blúz van rajtad.

3. Egy sál, egy kiegészítő, vagy egy csinos blúz elvonja a tekintetet azokról a testrészekről, amelyeket nem szeretnél kihangsúlyozni.

4. A gombok mindig a has legmagasabb pontján legyenek, különben a zakó eláll a hasadtól, az pedig optikailag kövérít.

5. Kerüld a laza felsőket, mert ezek eltakarják a formáidat. Helyette válassz olyan felsőt, amely kiemeli azt amit szeretnél. Emeld ki a nőies vonalaidat, így még vékonyabbnak tűnsz majd.

6. A táska mérete is számít. Minél teltebb testalkatúak vagyunk, annál nagyobb táskát érdemes választanunk.

7. A fényes ruhadarabok felhívják a figyelmet a plusz kilókra, ezért válassz inkább matt darabokat.

8. Az aszimmetrikus ruhadarabok elterelik a figyelmet a pocakról és kihangsúlyozzák a lábakat és a nőiességet.

Figyelj a fenti tippekre és vékonyabbnak fogsz tűnni. A legfontosabb, hogy ne bosszankodj, ha nem tökéletes a testalkatod, az apró szépséghibákkal együtt is gyönyörű vagy. Azok a nők igazán elbűvöltek, akik elfogadják a testüket.