Sokat elárul valós személyiségünkről, hogy hogyan szorítjuk ökölbe a kezünket!

Egy különleges személyiségtesztet hoztunk, ami személyiségünk mély, sokszor rejtett rétegeit fedi fel. Nincs más dolgod, mint ökölbe szorítani a kezed, majd elolvasni a megfelelő ábra jellemzését!

A jelű kép:

Ha erre a képre hasonlít leginkább az ökölbe szorított kezed, az azt jelenti, hogy domináns típus vagy, aki szeret másokat irányítani, és megköveteli a tiszteletet. Fontos számodra a tekintély, és hogy szavaidnak súlya legyen. Ez azonban nem jelenti azt, hogy lekezelő vagy másokkal, ugyanis megtalálod a hangot az emberekkel, sok barátod van, és fontos számodra a jó társaság. Talpraesettség jellemez, a jég hátán is megélsz, nem félsz kiállni magadért és a szeretteidért. Az igazságtalanságot nem tudod elviselni. Összességében egy határozott, különleges ember vagy, akire kíváncsiak az emberek.

B jelű kép:

Erőt és magabiztosságot sugárzol kifelé, de valójában egy mély érzésű, romantikus alkat vagy. Könnyen megbántódsz, de ezt igyekszel leplezni. Az ismeretleneknek és azoknak, akikben nem bízol, nem nyílsz meg, attól tartva, hogy megtalálják gyengepontjaidat. Nagy lelked van, szeretsz adni, de nehezen bocsátasz meg, ha valaki becsap, vagy megbánt. Kevés barátod van, de velük a kapcsolatod rendkívül szoros, bármikor számíthattok egymásra. Azok a kevesek, akiket közel engedsz magadhoz, igazán szerencsések, hiszen egy tiszta szívű, őszinte, megbízható embert tudhatnak maguk mellett.

C jelű kép:

Sok titok és félelem van az életedben. Visszahúzódó típus vagy, kifejezetten szeretsz egyedül lenni. Jellemző rád a melankolikus hangulat, nincs sok barátod, és a partnereid sem váltogatod sűrűn, a párkapcsolatok terén is jellemző rád egyfajta zárkózottság. Több, mint valószínű, hogy egy múltbéli történés, érzelmi törés hátráltat, emiatt nem tudsz felszabadultan, nyitottan hozzáállni a dolgokhoz. Ennek ellenére van benned valami olyan titokzatos báj, ami sokak számára kifejezetten vonzó. Akit nem tántorít el a zárkózottságod és félénkséged, megláthatja a valódi énedet, ami a legtöbbeket azonnal rabul ejti.