Svájcban megnyitottak egy mozit, amelyben a székeket ágyakra cseréltek le

A Les Cinemas Gaumont Pathe francia mozilánc egy új mozit nyitott meg Svájcban, ahol a nézők az előadásokat ágyból nézhetik meg a megszokott székek helyett, írja a Daily Mail. A terem pedig a VIP- bedroom (VIP-hálószóba).

A svájci-német határ közelében az észak-nyugati Spreitenbach településén, a Pathe moziban található VIP-hálószoba 11 franciaággyal rendelkezik, elektronikusan állítható fejtámlákkal, párnákkal és éjjeliszekrényekkel. A bejáratánál minden látogató papucsot kap.

A vezetőség ígérte szerint az előadások után lecserélik az ágyneműket.

„A higiéniai szempont nagyon fontos számunkra -” mondta Venhentio Di Bakco, a svájci Pathe főigazgatója. „Ez az első ilyen mozi Svájcban. Külföldi tapasztalatok alapján ez nem jelent semmilyen fajta problémát.”

Az ágyakkal ellátott moziterem mellett a Pathe moziban 350 férőhelyes Imax terem és egy kétszemélyes és egyszemélyes kanapéval ellátott mozi terem is található.

A három moziterem valamelyikének meglátogatásához VIP jegyet kell váltani, melynek ára 49 svájci frank, melyhez ingyenes étel- és italfogyasztás is jár. A másik hat általános moziteremnek az ára 19,5 svájci frank. A moziban van gyermekmegőrző is – székekkel, babzsákokkal, műanyaggolyós medencével és csúszdákkal.

Szeretne ágyból mozizni?