Szerencsés, akinek ilyen felesége van! A következő csillagjegyek női szülöttei kitartóak, magabiztosak…

Minden csillagjegy szülötteit más tulajdonságokkal ruházta fel az élet. Van azonban néhány csillagjegy, amelynek női szülöttei szinte szuper erővel bírnak! Kitartóak, határozottak, okosak, magabiztosak, a jótulajdonságaik szinte felsorolhatatlanok!

Bak

A bak csillagjegy nőői szülöttei erősek, kitartóak, céltudatosak és kiváló partnerek. Büszke lehet az a férfi, aki ilyen csillagjegyű nőt vesz feleségül, mert hűséges, kedves és családra vágyik. A bak csillagjegy női szülöttei a szerelmüket és a gyerekeiket mindig előtérbe helyezik, számukra a fáradtság nem kifogás, ha a szeretteik mellett kell lenniük.

Kos

A kos csillagjegy női szülöttei erősek és néha nagyon makacsul viselkednek, de a szeretet mindennél fontosabb az életükben.  Minden irányítani akar, de ez nem is baj, mert általában tényleg jobban átlátja a dolgokat mint mások. A család a legfontosabb a számára, ha valaki bántani meri a szeretteit, akkor nagyon dühbe gurul.

Vízöntő

A vízöntő jegy női szülöttei általában gyengének tűnnek, de nem azok. A legtöbben azt gondolják róluk, hogy védtelen nők, akiknek segítségre van szükségük, de pont az ellenkezője igaz rájuk. Azonban ha szükséges ezt a helyzetet ők ki is használják. Okosak, makacs a viselkedésük és nagyon türelmesek tudnak lenni, ha ez szükséges ahhoz, hogy megvalósítsák a terveiket.