Színekbe öltöztetjük a karácsonyfát! 23 kreatív téli tipp!

Nem biztos, hogy mindenki az ezévi divatot követi a karácsonyfa díszítésénél, hiszen mindig az a legszebb dekoráció amely az ízlésünknek megfelelő.

Általában minden évben van egy egy új ötletünk a díszek színének kiválasztásakor, arra törekszünk, hogy minél szebb és különlegesebb legyen a feldíszített fenyő. Ma szeretnénk bemutatni nektek mi is néhány hasznos ötletet a karácsonyfa díszítéséhez, amelyeket majd az alábbi fotókon láthattok.

Ha szeretnénk az új trend szerint díszíteni a karácsonyfát, akkor le kell mondanunk a fenyő csúcsát díszítő csillagról és helyette hatalmas masnival díszítsük a csúcsot. Díszítőelemként kombinálhatjuk a masnikat, színes gömbökkel vagy bármilyen más kiegészítőkkel.

Ha már a színről beszélünk, igaz, hogy a piros a Karácsony színe, de ezért nem kötelező csak ezt a színt felhasználnunk a díszítéshez. A lila is egy csodálatos szín, amellyel különlegessé varázsolhatjuk a fát. Az alábbi fotókon láthattok néhány példát, ha a megszokott színek helyett valami egyedire vágytok. Az izzót is a saját ízlésünk szerint választhatjuk ki, lehet kisebb vagy nagyobb méretű, színes vagy egyszínű, mert ez kiemeli a karácsonyfa díszítését és különlegessé teszi az ünnepi hangulatot.

Tekintsétek meg a most következő fotókat és inspirálódjatok belőlük: