Ez a krém szinte minden nő táskájában ott van, ma megmutatjuk mi mindenre használhatod!

A kis kék dobozban kapható Nivea krémet sokan használják, általában minden nő táskájában megtalálható. A Nivea krém nem csak a kezek gyors hidratálására használható, hanem még sok más alternatív felhasználási módja is létezik.

Ma szeretnénk mutatni néhány tippet mi mindenre lehet használni még, figyeljetek csak!

1. Bőröregedést-gátló

A Nivea krém rendszeres használatával búcsút inthetünk a ráncoknak. Lefekvés előtt kenjük be vele az arcunk azon pontjait, ahol ráncok vannak, rövid időn belül látható lesz a változás!

2. A bőr kezelése szülés után

A terhességgel járó bőrelváltozásokat kezeljük Nivea krémmel, a hason vagy a csípőnkön is alkalmazhatjuk minden nap. A Nivea krémnek ugyanolyan jó hatása van, mint a drágább speciális készítményeknek.

3. Szem alatti karikák

A Nivea krém a segítségünkre lehet, ha reggel karikás szemekkel ébredünk. Lefekvés előtt masszírozzuk be a szem alatti érzékeny bőrt Nivea krémmel. Reggel csak mossuk meg az arcunkat a különbség szemmel látható lesz.

4. Arctisztító

Ennek az univerzális krémnek tisztító hatása is van, ezért ha nincs kéznél arclemosó, nyugodtan használhatjuk helyette.

5. Száraz könyök

Sok ember szenved a könyék táján kiszáradt bőrtől. A Nivea krém hidratáló hatása nagy segítségünkre lehet ebben az esetben, ha rendszeresen bekenjük a kiszáradt bőrt, akkor rövid időn belül a könyökünkön is puhává válik a bőr.

6. Kiszáradt kezek

A száraz kéz érzése nagyon kellemetlen, elég sok embernél előfordul, főleg azok a személyek szenvednek tőle akik sűrűn mosnak kezet. Használjunk Nivea krémet ennek a problémának a megoldására, mert erős hidratáló hatása van.

7. Piros, irritált bőr

A koncentrált szappanok, a mosószerek, a különböző fajta krémek bőrgyulladást, bőrviszketegséget okozhatnak. A Nivea krém kiválóan alkalmas ezeknek a kellemetlen tüneteknek az enyhítésére.

8. Leégés

Nyári napokon sokszor előfordulhat, hogy több napsugár ér bennünket a kelleténél, ilyenkor kellemetlen bőr fájdalmakra, viszketésre ébredhetünk. Az irritált bőrt kenjük be Nivea krémmel és megszűnik a kellemetlen érzés.

9. Ajakbalzsam

A repedezett, száraz ajkak kellemetlen érzést keltenek. Az ajkak hidratálásához használjunk Nivea krémet naponta többször egy héten keresztül. Sokkal puhábbak lesz az ajkaink.

Csodás hatásai vannak a Nivea krémnek, ezért ha eddig nem lett volna egy dobozzal a táskánkban, akkor most ideje, hogy betegyünk egyet, hiszen akármikor szükség lehet rá.