Ez a krém szinte minden nő táskájában ott van, ma megmutatjuk mi mindenre használhatod!

A kis kék dobozban kapható Nivea krémet sokan használják, általában minden nő táskájában megtalálható. A Nivea krém nem csak a kezek gyors hidratálására használható, hanem még sok más alternatív felhasználási módja is létezik.

Ma szeretnénk mutatni néhány tippet mi mindenre lehet használni még, figyeljetek csak!

1. Bőröregedést-gátló

A Nivea krém rendszeres használatával búcsút inthetünk a ráncoknak. Lefekvés előtt kenjük be vele az arcunk azon pontjait, ahol ráncok vannak, rövid időn belül látható lesz a változás!

2. A bőr kezelése szülés után

A terhességgel járó bőrelváltozásokat kezeljük Nivea krémmel, a hason vagy a csípőnkön is alkalmazhatjuk minden nap. A Nivea krémnek ugyanolyan jó hatása van, mint a drágább speciális készítményeknek.

3. Szem alatti karikák

A Nivea krém a segítségünkre lehet, ha reggel karikás szemekkel ébredünk. Lefekvés előtt masszírozzuk be a szem alatti érzékeny bőrt Nivea krémmel. Reggel csak mossuk meg az arcunkat a különbség szemmel látható lesz.

4. Arctisztító

Ennek az univerzális krémnek tisztító hatása is van, ezért ha nincs kéznél arclemosó, nyugodtan használhatjuk helyette.

5. Száraz könyök

Sok ember szenved a könyék táján kiszáradt bőrtől. A Nivea krém hidratáló hatása nagy segítségünkre lehet ebben az esetben, ha rendszeresen bekenjük a kiszáradt bőrt, akkor rövid időn belül a könyökünkön is puhává válik a bőr.

6. Kiszáradt kezek

A száraz kéz érzése nagyon kellemetlen, elég sok embernél előfordul, főleg azok a személyek szenvednek tőle akik sűrűn mosnak kezet. Használjunk Nivea krémet ennek a problémának a megoldására, mert erős hidratáló hatása van.

7. Piros, irritált bőr

A koncentrált szappanok, a mosószerek, a különböző fajta krémek bőrgyulladást, bőrviszketegséget okozhatnak. A Nivea krém kiválóan alkalmas ezeknek a kellemetlen tüneteknek az enyhítésére.

8. Leégés

Nyári napokon sokszor előfordulhat, hogy több napsugár ér bennünket a kelleténél, ilyenkor kellemetlen bőr fájdalmakra, viszketésre ébredhetünk. Az irritált bőrt kenjük be Nivea krémmel és megszűnik a kellemetlen érzés.

9. Ajakbalzsam

A repedezett, száraz ajkak kellemetlen érzést keltenek. Az ajkak hidratálásához használjunk Nivea krémet naponta többször egy héten keresztül. Sokkal puhábbak lesz az ajkaink.

Csodás hatásai vannak a Nivea krémnek, ezért ha eddig nem lett volna egy dobozzal a táskánkban, akkor most ideje, hogy betegyünk egyet, hiszen akármikor szükség lehet rá.

Mit főzöl ma? Süssünk-főzzünk valami finomat »»»


Hozzászólások

50 év után elképzelhetetlen változások kezdődnek egy nő életében, ha ezeket követi…

Szupergyors és egyszerű eljárás arra, hogy visszaszerezzük melltartónk fehérségét! Úgy fog kinézni, mintha új lenne!