Tanuljunk meg kevesebbet beszélni, mert a szavak befolyásolják az életünket

Amikor valami történik az életünkben próbáljuk meg megőrizni magunkban, ne mondjuk el senkinek, csak akkor amikor úgy érezzük, hogy most már muszáj beszélnünk róla.

Amikor pedig valaki rossz dolgokról beszél, őrizzük meg a nyugalmunkat és ne engedjük, hogy hatással legyen ránk. Ha így viselkedünk akkor ezt észre fogják venni a körülöttünk lévő emberek is, látni fogják, hogy erősek vagyunk, mert megőriztük a nyugalmunkat és az erőnket azért, hogy komolyabb dolgokkal foglalkozzunk.

Mondtatok már ki olyan kifejezéseket, hogy általában én semmit nem látok, nem érzek?Tudjátok milyen hatással vannak ezek a szavak az életetekre? Ha valaki azt mondja magának, hogy én kövér vagyok, akkor fel is fog szedni magára még néhány kilót. Azt kell mondani, hogy karcsúbb leszek mert ez pozitívan fog hatni a szervezetre.

Ez érvényes az a pénzügyekre is, ha nincs negatív gondolatunk a pénzzel kapcsolatban akkor rögtön érezni fogjuk és rálátunk arra, hogy milyen lehetőségeink vannak.

Ha valakinek rosszat akarunk mondani vagy kívánni, akkor előbb gondoljuk át a dolgot és hallgassunk, mert tönkretesszük a vékony energiaréteget és ez hat az emberekre.

Megszabadulhatunk máshogy is a dühtől. Ha a gondolatainkat és a negatív szavainkat pozitív gondolatokkal és szavakkal helyettesítjük, akkor szeretetet és pozitív mezőt alakítunk ki magunk körül és minden negatív energia el fog kerülni.

Mondd sűrűn azt, hogy szeretlek, köszönöm és megváltozik a világ körülötted. Gondolkodj pozitívan, légy kedvesebb másokkal és az életed is jóra fordul.