Kollégáinak hála emlékezetes lett a mentőorvosnő utolsó munkanapja

UTOLSÓ SZOLGÁLATÁN VICCELTÉK MEG BUDAPEST IKONIKUS MENTŐORVOSNŐJÉT Dr. Harmath Ibolya Bajtársnőnk 27 éven keresztül volt tartópillére a Központi Mentőállomás rohamcsoportjának, ám most nyugdíjba vonul. A megszámlálhatatlan életmentés és a rengeteg szakmai kihívás után, a mindíg jókedélyű szakorvost, ezúttal egy rendkívüli esettel lepték meg a mentők. Fulladós beteg segítségére riasztották az egységet, ám a helyszínen bajtársai és az Országos Mentőszolgálat főigazgatója várta. Ibolya szerencsére semmit nem vett észre a napokig tartó szervezkedésből, így a meglepetés jól sikerült, amikor hatalmas tapssal üdvözölték a hős mentőorvosnőt, aki egy kisvárosnyi emberen segített a hosszú évek alatt. Boldog, egészséges nyugdíjas éveket kívánunk! #omsz70 #mentők

Közzétette: Országos Mentőszolgálat – 2019. március 15., péntek

Az Országos Mentőszolgálat Facebook oldalán számolt be Dr. Harmath Ibolya utolsó munkanapjáról. Ibolya 27 éven keresztül dolgozott a Központi Mentőállomáson.

A rengeteg életmentés és kihívás után a mindig mosolygós Ibolyát ezúttal meglepték kollégái.Riasztást kaptak egy fulladásos beteghez, a helyszínen azonban az egységet a Mentőszolgálat főigazgatója várta!

Harmath doktor szerencsére semmit sem sejtett a napokig tartó szervezés ellenére sem,

így a meglepetés jól sült el. A mentőorvost hatalmas tapssal köszöntötték, aki szolgálati ideje alatt egy kisebb városnyi emberen segített.