5 csillagjegy női szülöttei elérik a céljaikat! Erősek, határozottak és soha nem adják fel az álmaikat!

Néhány csillagjegy női szülöttei nagyon erősek, mindent elérnek amit akarnak. Ezen csillagjegy női szülöttei küzdenek az álmaikért és még ha nehezen is, de elérik amit akarnak.

Oroszlán

Erős nő, képes harcolni az álmaiért. Nem fogadja el, hogy valami lehetetlen. A lelke viszont hatalmas, ezért sokszor szenved is mások miatt, de ezt megpróbálja leplezni. Mindig mosolyog és könnyen veszi az akadályokat. Mikor nehéz helyzetbe kerül, mindig megtalálja a megoldást.

Bak

Kitartó és határozott, nem adja fel ha céljai vannak. Megfontolt, ezért ha valamit szeretne megvalósítani, először alaposan átgondolja mit tehetne. Miután minden lehetőséget megfontolt, akkor cselekszik. Képtelenség lebeszélni arról amit eltervez, ezért ha céljai vannak, nem érdemes az útjába állni.

Kos

Számára nem létezik olyan probléma, amit ne tudna megoldani. Ha valamit szeretne elérni, azért képes küzdeni és nem érdekli, hogy mások mit gondolnak erről. Időnként túlságosan hirtelennek tűnhet, de ő akkor is megfontolt. A mások véleményét nehezen tűri, ezért sokan megsértődnek.

Bika

Határozott és mindig eléri amit akar. Ha valamit szeretne elérni, azért képes harcolni. Időnként hajlamos a lustálkodásra, de ha van ami motiválja, akkor megállíthatatlan. Ha olyan feladattal találja szemben magát, ami megviseli, akkor sem lehet rajta látni. Elrejti az érzelmeit, hogy sebezhetetlennek tűnjön.

Szűz

A dualitás jellemzi, erős de mégis képes néha elhagyni magát. Képes harcolni a céljaiért, de csak akkor ha látja, hogy van miért. Nem szeret feleslegesen erőfeszítéseket tenni, ezért mindig az egyszerűbb utat keresi. Remek problémamegoldó, mert képes meggyőzni az embereket arról, hogy neki van igaza.