Útmutató a női sneaker cipő viseléséhez

Néhány évvel ezelőtt még csak a sportolók hordták ezeket a cipőket, napjainkban azonban utcai viseletként is megállják a helyüket. Mutatjuk, hogy milyen ruhákkal viselheted a női sneaker cipőt!

A sneaker cipőket a sokoldalúság jellemzi?

Erre a kérdésre egy kategorikus igen a válasz. Napjainkban rengetegféle stílusban készülnek sportcipők, sneakersek. A kínálatban nem csak a magasszárú és az alacsony szárú sneakerek szerepelnek, hiszen ezek a cipőket a szivárvány minden színében gyártják, fűzővel vagy fűző nélkül, alacsony és magasabb talpkialakítással. Ennek a sokféleségnek köszönhetően az outfitünket is ezerféle módon alakíthatjuk, ha van néhány pár sneaker cipőnk otthon. Remek sneaker cipőket találhatunk a https://modivo.hu/c/nok/cipok/sneakerek oldalon. 

A sneaker cipők csak a sportos öltözködést teszik lehetővé? 

Semmiképpen, habár kétségtelen, hogy a legtöbb modell a sportos stílust képviseli, azonban mégsem csak edzőtermi ruhával ötvözhető ez a sokkal által kedvelt cipőtípus. Kétségtelen tény, hogy a legtöbben még mindig csak a sportos öltözéket társítják a sneakerekhez, de ez korántsem jelenti azt, hogy egy farmer és sportos pulcsi kombinációval ne lehetnénk sportos megjelenésűek, és amit egy márkás, divatos cipő nem egészítene ki maximálisan. 

Hogyan legyünk elegánsak, ha sneaker cipőt viselünk? 

Az elegáns megjelenés még abban az esetben is kivitelezhető, ha egy sportos stílusú cipőt húzunk a lábunkra. A női sneaker cipő nem csak a farmer és a sportos felső párosításával hordható, hanem még ezzel a cipővel is öltözködhetünk kicsit elegánsabban. A MODIVO kínálatában ugyanis bőven akadnak olyan modellek, amelyek lehetővé teszik, hogy kicsit kitűnjünk a tömegből és előtérbe helyezzük a nőies énünket. Választhatunk egy fekete bőr vagy bőrhatású sneakert, ezt kombináljuk egy farmerrel és egy fekete selyeminggel és ezzel kész is a remek, stílusos outfitünk. Már csak az olyan kiegészítők hiányoznak, mint öv, ékszerek és napszemüveg. A MODIVO farmerkínálatát ezen az oldalon tekinthetjük meg: https://modivo.hu/c/nok/ruhanemu/farmerek.

Az elegáns vonalat képviseli a női zakó vagy blézer is. Ez esetben játszhatunk kicsit a színekkel, hiszen a MODIVO kínálatában nem csak a fekete női sneaker cipő található meg, hanem a bézs, az ezüst, a fehér, a barna, a szürke és más izgalmas színek, amelyeket összhangba hozhatunk a zakónk, blézerünk színével is. 

A női sneaker cipő viselhető ruhával? 

Egyértelműen, igen. Akár maxi, akár midi ruhát választunk, mindenképpen jó választás a női sneaker cipő. Ezzel nem csak remek összehatást érünk el, nem csak roppant nőies lesz a kinézetünk, de még kényelmes öltözetet is viselünk, hiszen a sneaker női cipők nem csak szépek, nem csak divatosak, de roppant komfortosak is.