Válassz egy égboltot, és tudj meg többet magadról!

Ebben az izgalmas személyiségtesztben a feladat mindössze annyi, hogy az alábbi képen látható 6 égbolt közül kiválaszd, hogy melyik tetszik számodra leginkább. Melyik különleges, melyik szép, melyik fog meg igazán? Hallgass a megérzésedre, majd olvasd el az elemzést!

Az 1-es égbolt jelentése:

Ha ezt a képet választottad, az azt jelenti, hogy rendkívül őszinte vagy, stílusod pedig jól felismerhető, eredeti. Ennek is tulajdonítható, hogy a hazugság és az önzés az a két dolog, amit nem tudsz elviselni. Mindig a maximumot akarod kihozni magadból, nem éred be kevesebbel, akár magánéletről, akár munkáról van szó. Ez a mentalitás az oka annak, hogy sokan felnéznek rád, és adnak a szavadra. Szeretteid és barátaid mindig számíthatnak rád, szívesen segítesz másokon. Elsőre nem látszik, de legbelül kifejezetten érzékeny vagy, ha valaki megbánt, vagy durván beszél veled, a tüske sokáig benned marad.

A 2-es égbolt jelentése:

Nem szereted a konfliktusokat, a viták nem villanyoznak fel, sőt, kifejezetten elszomorítanak. Nyugodt, békére és harmóniára törekvő személyiséged van, nem jellemző rád a hangos és/vagy durva beszéd. Extrovertált és introvertált is vagy, nyitottságod és hozzáállásod mindig az adott szituáción múlik. Az emberekről alapvetően jót feltételezel, környezeteddel és szeretteiddel különösen melegszívű vagy. Igyekszel optimista maradni a nehéz helyzetekben is, és mindig a megoldásra törekszel, nem jellemző rád a siránkozás, az önsajnálat.

A 3-as égbolt jelentése:

Ha ez a kép tetszett a legjobban, az azt jelenti, hogy spontán ember vagy. Nem agyalod túl a dolgokat, gyorsan döntesz, „lesz ami lesz” alapon. Ez a tulajdonságod sok előnnyel jár, a legjobb döntéseid akkor hozod meg, amikor gyorsan felismered, és kihasználod a kínálkozó lehetőségeid. Tele vagy energiával, nem félsz a változásoktól, a kihívások felvillanyoznak, gondolataid túlnyomó többsége pozitív. Sokkal fontosabb vagy a környezetedben lévő emberek számára, mint gondolod, sokakat motiválsz. Hallgass továbbra is a megérzéseidre, még jobban is, mint eddig, a belső hangod ugyanis eddig még nem hagyott cserben, és nem is fog!

A 4-es égbolt jelentése:

Választásod arról árulkodik, hogy alapos, megfontolt ember vagy, aki döntéseit hosszas mérlegelés után hozzá meg. Minden érdekel, nagyon kíváncsi vagy, bátran veted bele magad új dolgokba, képes vagy lelkesedni apróbb dolgok iránt is. A monotóniát azonban nagyon nehezen viseled, mindig szükséged van az új impulzusokra. Izgalmat, kalandot keresel az életben, és csak azokban a dolgokban tudsz kiemelkedően teljesíteni, amik teljesen lekötik a figyelmedet. Kreativitásod nagy önállósággal párosul, jobban szeretsz egyedül dolgozni, mint csapatban.

Az 5-ös égbolt jelentése:

Ha ezt a képet választottad, az azt jelenti, hogy társasági ember vagy, aki könnyen lép kapcsolatba másokkal, nagy baráti köröd van, viszont az egyedüllétet nem neked találták ki. Érzéseidet nem szívesen mutatod ki, sőt, olykor megélni sem szeretnéd azokat, hajlamos vagy mélyen eltemetni magadban azt, ami fáj. Empatikus vagy, és jó hallgatóság, ezért sokan osztják meg veled örömüket, bánatukat, kétségeiket, Te azonban nem avatod be őket a saját érzéseidbe. Az élethelyzeteket gyorsan átlátod, jól vág az eszed, ezért rengetegen fordulnak hozzád tanácsért. Ha kicsit jobban kinyílnál a szeretteid, barátaid előtt, akkor nem csak az eszedet, hanem mély, érző szívedet is értékelnék.

A 6-os égbolt jelentése:

Ez az égbolt azt árulja el rólad, hogy számodra a szabadság és az önállóság a legfontosabb dolgok az életben. Olyannyira igaz ez, hogy olykor lázadni is képes vagy, ha úgy érzed, igazságtalanság ér, vagy valaki korlátozni akarja a szabadságodat. Alapvetően kissé távolságtartó vagy, sok vitának és konfliktusnak nem látod értelmét, így ezeket igyekszel is elkerülni. Nagyon tudatos vagy, ha azt érzed, hogy kezdesz elbizonytalanodni, negatívvá válni, képes vagy magad a saját hajadnál fogva kihúzni a gödörből, és visszazökkenni korábbi életritmusodba. A kételyek és a bizonytalanság persze nálad is felüti a fejét olykor, de erős személyiséged, és tudatos gondolkodásmódod segít abban, hogy változtatni tudj a dolgok menetén.