Válassz egy Holdat és ismerd meg mi a feladatod az életben! Ez a személyiségteszt sokat segíthet

A Hold a mellett, hogy mágikus és misztikus, sok mindent elmond az életünkről és a személyiségünkről.

A mai fotónkon hat darab holdat látsz, válaszd ki azt amelyik a legszimpatikusabb a számodra, kapsz egy leírást a személyiségedről és egy üzenetet az életedhez.

5 perces epres édesség recept sütés nélkül (kattints ide) mutatunk egy egyszerű és elronthatatlan receptet! Nem lehet megunni ezt a finomságot

1. Racionális és sikerorientált

Te egy energikus, optimista és nagy önbizalommal rendelkező személy vagy, sokat dolgozol azért, hogy mindened meglegyen. Úgy gondolod, hogy akkor vagy biztonságban, ha van egy stabil munkahelyed és egy jó lakásod.

A te feladatod az, hogy legyél toleránsabb magaddal, mert elég sűrűn ítélkezel magad fölött. Figyelj magadra arra, hogyan reagálsz amikor egy hibát követsz el (milyen szavakkal illeted magad), tiszteld magad, fogadd el a tévedéseidet és a hibáidat, majd javíts rajtuk szeretettel. Te saját magad számára egy támasz kell legyél, nem ellenség.

2. Kreatív és figyelmes

Te egy olyan személy vagy aki tud örülni az életnek, a materiális világgal vagy összeköttetésben, szeretsz mindent ami szép. Olyan dolgokat csinálsz amelyek nem a legjobb hatással vannak az egészségedre és az életedre, későn fekszel le, túl sokat eszel (az egészségtelen étel csökkenti az energiádat). Ha egy kicsit visszafogod magad és jobban beosztod az idődet és az energiádat akkor ez segíteni fog abban, hogy az életed érzelmesebb és jobb legyen.

3. Energikus és érzelmes

Te olyan személy vagy aki a bizalmat, az erős karaktert és a tiszteletet keresi. Azt gondolod, hogy a barátság egy egyezmény a két fél részéről, ezért néha nagyon lojális vagy és félsz attól, hogy elárulnak.

A megjátszhatatlanság a gyengeség jele, ne félj mert te mindig nagy odafigyeléssel választod ki a barátaidat ami nagyon jó dolog, ezért nyugodtan megbízhatsz bennük. Legyen önbizalmad, mert minden amit mással teszel az visszatér hozzád, ha így cselekszel akkor az életed nyugodtabb és boldogabb lesz.

4. Őszinte és gondoskodó

Mindig arról álmodtál, hogy csodálatos dolgokat csinálj, ezért lettél jó ember, más emberekkel is mindig jót teszel. Néha nem pihensz eleget, nem adsz magadnak elég időt arra, hogy a saját vágyaiddal és szükségleteiddel törődj.

Sok esetben a mások elmondása szerint ítéled meg magad ami nem helyes, ez egy tévedés és ez a te feladatod: ismerd fel azt, hogy milyen fontos vagy, mennyi mindent tudsz és milyen értékes vagy. Olyan személy vagy aki érzésekkel és jótulajdonságokkal van megáldva. Az, hogy másokon segíts a legfőbb dolog számodra, de néha magadra és a boldogságodra is kell gondolnod.

5. Nyughatatlan és kíváncsi

Téged a nyughatatlanság és a kíváncsiság jellemez. Nagyon barátságos vagy, képes vagy az emberekkel beszélgetni, de azért jobban szeretsz a szeretteid körében lenni vagy egyedül tölteni az idődet. A fejedben állandóan cikáznak a gondolatok és az új ötletek, ezért néha álmatlanságban szenvedsz és stresszes vagy.

A te legfontosabb feladatod az, hogy higgy jobban az intuíciódban, hallgass a belső hangra, így eltávolítod azokat az akadályokat magad elől amik nem engedik, hogy ismerd az igazi boldogságot.

6. Harmonikus és kellemes

Te szereted a csendet és tudsz örülni az élet apró dolgainak, egy nyugodt hétvégének otthon amikor filmet nézel, a családdal vagy a barátokkal történő találkozásnak a parkban, egy jó kávénak egy kisebb kávézóban.

Intelligens és tapasztalt vagy, szeretnél elfutni a konfliktusok és a világ zaja elől. Sok időt töltesz azzal, hogy a jövőről gondolkodsz, ez a te problémád. Hányszor fordult elő az, hogy egy jó napodat tönkretett az, hogy olyan dologra gondoltál ami soha nem történt meg? Ne engedd, hogy a negatív gondolatok irányítsák az életed, te vagy az életed irányítója ezért tanulj meg boldog lenni.