Válaszd ki a kereszted, hogy megtudd, milyen áldást kaptál!

Támogatásra, biztató szavakra mindenkinek szüksége van, a spirituális üzenetek pedig különösen fontosak lehetnek. A kereszt szimbóluma rendkívül különleges és erős energiákat és üzeneteket közvetít számunkra.

Nézd meg az alábbi képen az öt keresztet, válaszd ki azt, amelyik a legjobban tetszik, majd olvasd el, milyen áldást kaptál az égiektől! A választásnál fontos, hogy az első megérzésedre hagyatkozz!

Az első kereszt üzenete:

Az első kereszt szerint most a helyeden vagy. Isten még sok remek dolgot tartogat a számodra, de ezek közül párat még észre sem vettél! Haladj a megkezdett utadon, és hamarosan világos lesz számodra, hogy mik ezek. A céljaid eléréséhez minden adott, csak rajtad áll, hogy végül sikerrel jársz-e.

A második kereszt üzenete:

A kereszt spirituális üzenete szerint a legnagyobb vágyad eléréséhez még hiányzik valami, ezért fontos, hogy türelmes legyél. Néha elbizonytalanodsz, és megkérdőjelezed céljaid értelmét, fontosságát. Nem szabad feladnod, imáid meghallgatásra találtak, beteljesülni pedig akkor fognak, amikor kell. Se hamarabb, se később!

A harmadik kereszt üzenete:

Eszerint a kereszt szerint hited erős, és ez kifizetődő lesz számodra. Olykor igazságtalannak találod a veled, vagy a környezetedben történő dolgokat, de idővel rá fogsz jönni, hogy minden jó okkal történt úgy, ahogy. Isten vigyáz rád, vele való bensőséges kapcsolatod erőssé tesz.

A negyedik kereszt üzenete:

Számodra a családnál nincs fontosabb dolog a világon. Isten látja a szívedben lévő szeretetet, önzetlenséged. Imáidban sokszor másoknak kérsz segítséget. Ha tudatos leszel, és még jobban figyelsz, akkor a közeljövőben észreveheted, hogyan segítenek az égiek neked, és szeretteidnek.

Az ötödik kereszt üzenete:

A kereszt szerint a mindennapjaid megkeserítő, stresszt és szorongást okozó dolgok elmúlhatnak, ha hited megerősödik magadban és Istenben. Kérd a fájdalom enyhülését, és a továbblépés lehetőségét imádban az Úrtól, Ő majd átvállalja terheid. Higgy az isteni gondviselésben, és ne feledd: Ha holnap derűsebben ébrednél, mondj el egy imát még ma este!