Válaszolj őszintén a kérdésekre, és mi eláruljuk, hogyan is élsz valójában

Optikai illúziók, amik mindent elárulnak rólad!

Bidista.com szerkesztősége ezen tesztje elárulja, ki is vagy te valójában.

Nézd meg alaposan a következő képeket, és döntsd el, mit látsz a képen. A válasz sok mindent elmond rólad, az életedről, a személyiségedről.

1. Mit látsz először?

Autót?

Az ilyenekre, mint te, mondják, hogy komoly érzésű ember, azaz nem figyelsz a kis dolgokra és formaiságokra, rögtön a probléma lényegét ragadod meg. Ez elemző gondolkodásmódod és a figyelmes hozzáállásod segítenek a fontos döntés meghozatalában, de éppen emiatt, figyelmen kívül hagyod az árnyalatokat és felszínes dolgokat. Viszont, ahogy mondani szokták: „az ördög a részletekben rejlik”…

Egy embert távcsővel?

Kiváló képzelőerővel és intuícióval rendelkezel. Kiválóan ismered az embereket, néha szó szerint átlátsz rajtuk. Bármilyen felmerülő problémára mások számára váratlan és kreatív megoldást találsz. Igaz azonban, hogy az ilyen ember sokszor túlságosan bízik a szívében, így sokszor hajlamos az agyát kikapcsolni és a felhőkben járni.

Egy „A” betűt?

Szeretsz mindent ami feltűnő és szokatlan. Ez persze nem meglepő, mert te magad is egy meglehetősen feltűnő és figyelemfelkeltő jelenség vagy. Pont ezért azonban az emberek egy része azt gondolja rólad, hogy felszínes és arrogáns vagy. éppen ezért próbálj meg egy kissé kevésbé rohanni, és ne széltében, hanem inkább mélységében megragadni a dolgokat; ekkor nem lesz semmi gondod az életben!

2. Mit látsz először?

A nőt?

Ez arra utal, hogy hamarosan minden rendben lesz az életedben. A kisebb problémák eltűnnek maguktól, a nagyok esetében pedig valaki majd a segítségedre siet.

Bátran belekezdhetsz egy új, nagyobb dologba is, és hihetsz magadban.

Egyébként igyál nagyon sok vizet. Most, amikor a női energia van hatással az életedre, mindent a víz táplál.

Vagy a férfit?

Az életedben végre egy nyugodt és harmonikus időszak következik. Ha már megvan a „nagy Ő”, kapcsolatotok erősebbé és virágzóbbá fog válni.

Amennyiben viszont még keresésben vagy, hamaroson találkozol a lelki társaddal, azzal a személlyel, akivel belevághatsz egy hosszú és boldog életbe. Semmiképpen se halaszd el ezt a lehetőséget!

3. Mit látsz először?

A krokodilt?

Te egy praktikus és józan jellem vagy. Ezenkívül nagyon óvatos, néha már túlzottan pesszimista is. Törekedj arra, hogy ne mindig csak a rosszon rágódj, találd meg és élvezzed a jót is.

Vagy a csónakot

Óriási figyelmet szentelsz a részleteknek, figyelmedet semmi sem kerülheti el. Emellett nagyon kreatív vagy, és mindig egyedülálló megoldásokat találsz a felmerülő problémákra.

4. Mit látsz először?

Az öregembert?

Nagyon érzelemdús karakter vagy és neked az együttérzés nem csupán egy üres szó. Ugyanakkor nagyon magabiztos is vagy, néha azonban túlzottan perfekcionista is, maximalizmusodnak gyakorlatilag nincs határa.

Vagy a lányt?

Te egy optimista vagy, aki energiát sugároz magából. Annak ellenére, hogy heves természettel rendelkezel, mások szeretnek téged, és eltekintve ettől, logikusan és következetesen gondolkozol.

5. Mit látsz először?

Az oszlopokat?

Amennyiben az oszlopokat láttad meg először, akkor a jelenlegi lelkiállapotod akadályoz abban, hogy elérjed a kívánt dolgokat az életedben. Nem akarod elhagyni a komfortzónádat, pedig meg kell ezt tenned a jövőbeli siker érdekében. Álmodozó jellem vagy, aki gyakran elvész a kis részletekben.

Vagy az embereket az oszlopok között?

Ha az ember sziluetteket vetted először észre az oszlopok között, akkor te egy szabad és társaságkedvelő ember vagy. Gyakran hallgatsz a hozzád közelállók szavára, és számodra nagy jelentőséggel bírnak az emberek cselekedetei.

6. Mit látsz először?

Az arcokat?

Te egy extrovertált személyiség vagy, aki a környezete energiájából táplálkozik. Fontos, hogy pozitív emberekkel vedd körül magad, olyanokkal, akik támogatnak és nem kritizálnak.

Vagy a vázát?

Amennyiben a vázát láttad meg elsőként, te egy introvertált, azaz befelé forduló személyiség vagy. Energiádat belülről, magadból nyered. Ha megbirkózol saját gyengeségeiddel, nagyon sokra viheted az életben.

7. Mit látsz először?

A koponyát?

A félelmetes jellege ellenére a koponya az erőt szimbolizálja. Ha ezt láttad meg először, akkor készen állsz az új kihívásokra és győzelmekre.

Ugyanakkor tökéletesen tisztában vagy az élet mulandóságával, és jól tudod, hogy egyszer minden véget ér. Nem foglalkozol az anyaggal, mert számodra maga az út a fontosabb, nem az elért végeredmény.

Éppen ezért neked jó előre jól ki kell dolgoznod a stratégiádat. Fényes sikereket érhetsz el, amennyiben nem térsz le erről az útról.

Vagy a nőalakot?

A képen látható nőalak a fáradtságot jelképezi. Talán összezavarodtál és nem is tudod, mit tegyél.

Elsősorban pihenj, és ha lehetséges tegyél félre mindent. Most nem vagy éppen a legjobb formádban. Jobban tennéd, ha megváltoztatnád, legalább pár napig, a környezetedet, így megerősödnél egy kicsit.

Minden bizonnyal van melletted egy olyan ember, aki elszívja az energiádat. Vizsgáld felül a környezetedben lévőkkel tartott kapcsolatodat, és ne félj olyanokkal is újra kapcsolatot létesíteni, akik mára már kiléptek az életedből.

Egyetértesz ezekkel a megállapításokkal? Oszd meg ezt a tesztet barátaiddal, ismerőseiddel is!