A világhírű színész, Arnold Schwarzenegger az utcán alszik, saját bronz szobra mellett

Nemrégiben az interneten felbukkant egy fénykép, melyen Arnold Schwarzenegger volt látható. A fotó enyhén szólva meglepte a rajongókat. Ez nem is csoda, hiszen, mint a Bidista szerkesztősége megtudta, a képen az látható, amint a híresség kénytelen az utcán aludni, közvetlenül saját bronz szobra mellet.

A képen tulajdonképpen a következő jelenetet figyelhetjük meg: Schwarzenegger éppen alváshoz készülődik az utcán, habár szemmel láthatóan a közelben van egy hotel is, aminek megnyitóján a színész is részt vett.

Abban az időben Arnold Schwarzenegger még Kalifornia kormányzója volt. A szálloda vezetősége ígéretet tett arra, hogy egy külön szobát tartanak majd fenn, kizárólag a híres színész számára, továbbá bármikor, amikor megjelenik, soron kívül fogadják.

Ez persze nem így történt, bár Schwarzenegger megjelent, de elutasították, amikor megpróbálta kivenni a neki járó szobát. A helyzetet a következőképpen magyarázták meg: túl nagy a kereslet és jelenleg nincsen szabad szoba. Arra viszont hajlandók lettek volna, hogy előleg fejében biztosítsanak egy szobát a hírességnek.

Arnold Schwarzenegger viszont úgy döntött, hogy megmutatja a világnak, hogy semmi sem tart örökké. Egyszerűen lefeküdt a szálloda elé, saját szobrához, egy hálózsákkal takarózva. „Amikor fontos pozícióban voltam, mindenki tisztelt engem. Ahogy telt az idő, már senki sem emlékszik az ígéreteire, ezért kérek mindenkit, emlékezzen arra, hogy semmi sem tart örökké. Se a hatalom, se a magas pozíció, se a pénz.” – írja a színész.