Az anyósa megkérte, hogy építsen egy pincét. A férfi nekilátott és csodás mit alkotott!

A pince nagyon fontos és több szerepet betöltő helyisége, bármilyen háznak. Általában ez a helyiség úgy van megalkotva, hogy egy nagyobb gödör van kiásva és kisebb – nagyobb kőműves munkával van megépítve.

A pince lehet a házunk alatt vagy a ház mellett. Vannak olyan pincék amelyekben a kisebb helyiségek különállóak, mert így könnyebb megtartani a megfelelő hőmérsékletet.

Ma egy olyan pince megépítésével ismertetünk meg benneteket, amelyet egy férfi az anyósa számára készített. Eredetileg ez a pince egy egyszerű kis építménynek lett megtervezve, de a végén praktikus kis tárolóhelyiség lett belőle.

A pince belső és külső része is megtekinthető a fotókon

A pince külső része is gyönyörű látvány, nyáron fű borítja, télen pedig hó takarja. Az építmény két helyiségből áll. Az első a fenti rész amely olyan mint egy légpárna és védő szerepet tölt be.

A járólapok és a falak különböző penészedésgátló és gombaölő szerrel lettek ellátva.
A nedvesség megakadályozásának érdekében két szellőzőlyuk készült, amelyek alatt műanyag dobozokat helyeztek el. Ezeket időközönként cserélni kell mert megtelnek.

Egy régi fűtőlámpát helyeztek el a helyiségben, a meleg levegő folytonos megőrzéséért. Ez a lámpa még a leghidegebb éjszakákon is világít és melegít, a hőmérséklet a pincében nem csökken 0 fok alá.

A pince belső része szépen el van rendezve és tiszta, a külső része pedig egyszerűen bámulatos.