Vonzd be a pénzt az életedbe! Ezek a tippek segítenek megszabadulni a negatív energiáktól!

Ma szeretnénk nektek bemutatni néhány hasznos tanácsot a Feng shui alkalmazásáról. A Feng shui egy kínai rendszer, amely harmonizálja a körülöttünk lévő teret, kiegyensúlyozva az elemeket, tisztítja a negatív energiát és pozitív energiával tölti fel a lakásunkat.

A lakásunk az a hely, ahol a lelkünk biztonságban érzi magát. Most pedig lássuk mit kell tennünk ennek érdekében.

1 Egy kisebb darab papírra írd fel a 8-as számot. Tedd ezt a papírt a pénztárcádba, a 8-as szám a végtelent szimbolizálja, amikor ott van a közeledben akkor olyan energia jön létre közted és az Univerzum között, amely állandóan áramlik. A Feng shui kultúrája szerint az a pénz amit kiveszel és elköltsz a pénztárcádból rövid időn belül vissza fog térni hozzád.

2 Rendezz be magadnak a lakásodban egy bőségsarkot, legyen egy citrin köved, amelynek sok jó hatása van. A citrin a siker, a pénz kristálya. Ez a kő nem tárolja magában a negatív energiát ezért nem kell sűrűn tisztítani.

3 Javíts meg minden olyan csapot ami csöpög vagy folyik a házban, mert a víz elfolyása a pénz kimenetelét jelenti a pénztárcádból vagy a bankszámládról.

4 Szabadulj meg a rendetlenségtől. A rendetlenség a stagnálást jelenti, nem csak a házadban, hanem a lelkedben és az életedben is. Ha sok dolog össze – vissza van hajigálva a házban, akkor az gátolja a bőség áramlását. Fordíts időt arra, hogy megszabadulj azoktól a dolgoktól amire már nincs szükséged, vagy amelyet ritkán használsz.

5 Díszítsd a lakásodat növényekkel. Vásárolj élő növényt, virágot, rakd a bőségsarokba őket vagy a lakásod több pontjára. A növények a növekedést és a virágzást jelképezik.

6 Vásárolj egy kicsi szökőkutat a lakásba. A víz állandó mozgása segít az energia áramlásában.

7 Tegyél szert egy szoborra amely egy békát ábrázol pénzzel és tedd a bejárati ajtó mellé vagy a bőségsarokba.

8 Vásárolj egy akváriumot 3 aranyhallal, 2 narancssárga és egy fekete hal legyen. A narancssárga hal bőséget hoz, a fekete pedig eltávolítja a negatív energiát és hozzásegít egy boldogabb élethez.

Ezeket a tanácsokat a Feng shui-ól érdemes megfogadni és lassanként beiktatni az életünkbe, mindenki ki kell tapasztalja azt, hogy melyik praktika a leghatásosabb a számára.