10 elképesztő ötlet, hogyan készíthetsz könnyen padot! Mindegyiket elfogadnám!

A fából készült bútorok már hosszú évek óta az emberek kedvencei. A fa nagyon fontos alapanyag, tartós és különlegesen szép dolgok elkészítésére alkalmas. Már nagyanyáink idejében is volt egy pad a ház előtt vagy az udvaron, amin pihenhettek egy hosszú munkával töltött nap után. Ma szeretnénk néhány ötlettel a segítségetekre lenni, az udvari vagy a kerti pad elkészítéséhez.

Az első bemutatásra kerülő pad modelljét a művészek „létesítmény”-ként emlegetik mert egy olyan pad, amelynek a háttámlája régi székekből készült, amely át lett festve és fel lett újítva. A pad ülőkéjéhez már csak néhány deszkát kellett beszerezni és már el is készült a „vintage” pad.

Ha szeretnétek ti is ehhez hasonló padot készíteni, akkor hagyjátok meg a székek natúr színét és kenjétek le a padot favédő lakkal, hogy az időjárás ne tehessen kárt benne.

Egy pad elkészítéséhez nincs szükség asztalod tudásra. Egy asztalos műhelyben felvágatod a léceket a megfelelő méretre és a többi műveletet már te is eltudod végezni, segítség nélkül.

Amikor úgy döntesz, hogy padot készítesz, ne felejtsd el semmi nem megy kárba, mindent fel lehet használni. A faágait is felhasználhatod háttámlának, szép, mutatós egyedi padot alkothatsz belőle.

Egyszerű padot is készíthetsz, ezzel a darabbal nincs sok munka, mégis öröm lesz rajta a pihenés.

Egy fa törzséből is készíthetünk padot, csak egy fűrészre van szükségünk és egy kis kézügyességre. Mielőtt a padot lekenjük víz elleni védőréteggel csiszoló papírral dörzsöljük át az egész padot.

Akinek kedve van egy komplexebb pad elkészítéséhez az alábbi fotóból ötletet merhet. Ez a fajta pad alkalmas több ember számára, és a látványa is különleges.

Ti melyiket készítenétek el? Mutassátok meg az ismerőseiteknek is ezeket a fantasztikus padokat, hogy ők is készíthessenek egy kényelmes ülőalkalmatosságot!