18 dolog, amit csak kevesen tudnak a Rák csillagjegy szülötteiről!

Azért, hogy jobban megértsük a Rák személyiségét, most szeretnénk felsorolni róla néhány dolgot.

1. A Rák intuíciója kiváló és jó emberismerő

A Rák szülöttei egyedi intuícióval rendelkeznek, ezért az olyan apró részleteket is látják amelyekre mások nem is figyelnek. Azonnal megértik az embereket akkor, ha furcsán viselkednek, ezért a Rák szülöttei nyugodtan bízhatnak a megérzéseikben, mert soha nem tévednek.

2. Hatalmas szívük van

A szentimentalizmusban a Rák nem elégszik meg a kevéssel, az ő szerelmük semmihez sem hasonlítható, ha egy Rák a partnered akkor érzed igazán azt, hogy élsz.

3. Könnyen összetörheted a szívét

A Rákok nagyon érzékenyek, ezért nagyon nehezen viselik, ha valaki a szívükkel játszik vagy összetöri a szívüket. Sok időre van szükségük ahhoz, hogy helyrejöjjenek, ha egy sikertelen kapcsolatuk volt.

4. A Rákok nagylelkűek

A Rák szeret örömöt okozni, ezért megajándékozza a barátait és a szeretteit minden különösebb ok nélkül. Mindezt nem azért csinálja, mert elvárják, hanem azért mert szereti látni, ha a szerettei mosolyognak.

5. A Rákok titokzatosak

A Rák nem árulja el a titkát mert nem szereti, ha a körülötte élő emberek tudnak minden gondolatáról és érzéséről.

6. A Rák szereti, ha kényeztetik őt

A Rák jegy szülötte kell érezze azt, hogy szeretik őt, a szentimentális életében pedig nagy szüksége van a kényeztetésre.

7. Csendesek és nyugodtak amíg meg nem sértik őket

Ne hidd azt, hogy egy Rák mindent eltűr, ha provokálod őt akkor kinyitja az ollóit és megmutatja, hol a helyed.

8. Hirtelen hangulatváltozások jellemzik a Rákot

Néha a Rák hangulata egyik percről a másikra megváltozik. Amikor jól van akkor kitűnően érzi magát, amikor pedig rosszul érzi magát akkor igazán rosszul van. A Rák próbálja magában tartani az érzéseit, de ez nem mindig sikerül neki.

9. Soha nem fogja cserbenhagyni a barátját

A Rák számára sokat jelent a barátság, ezért sok mindenre képes, hogy segítsen egy közeli barátján. A Rák jó hallgatóság, de amikor egy hozzá közelálló személy rosszul érzi magát akkor készek mindent letenni azért, hogy a szeretteik mellett legyenek.

10. A Rák szentimentalizmusba és nosztalgiába eshet

Néha a Rák annyira belemerül a múlt emlékeibe, hogy elfelejti a jelent. Ezeknek az embereknek nehezükre esik valamit elfelejteni.

11. A Rák az értelmes kapcsolatokat kedveli

A Rák szülötte nem szereti a rövidtávú kapcsolatot, ő inkább a hosszútávú kapcsolatokat kedveli azért mert hűséges a párjához. Sok időre van szüksége ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő partnert, de amikor megtalálja akkor 100 százalékosan ennek a kapcsolatnak él.

12. Szüksége van a kényelmes otthonra

A Rák a saját otthonában érzi magát a legjobban, ezért sok erőt és energiát fektet abba, hogy az otthona kényelmes legyen.

13. Amikor boldogtalan akkor nagyon csendes

Ha valaki megbántotta a Rákot akkor falat is húzhat maga és a körülötte lévő világ közé. A hozzá közelálló emberek ezt nem kellene úgy vegyék mint egy személyes haragot, egyszerűen a Ráknak szüksége van arra, hogy egyedül legyen és helyrejöjjön.

14. Nem egyeznek a szemtelen emberekkel

A Rák sok féle emberrel megtalálja a közös hangot, de ha szemtelen vagy akkor rögtön elutasít.

15. Szüksége van időre, hogy megnyíljon

A Rák eléggé szégyellős, főleg ismeretlen emberek körében. Amikor elnyered egy Rák barátságát és bizalmát akkor meglátod, hogy ő egyáltalán nem csendes. Az a lényeg, hogy ne siettesd őt mert szüksége van időre.

16. A Rák nyitott minden új és innovatív dologra

Ők álmodozó emberek, a képzelőerejük határtalan. Nyitottak minden új dologra, szeretnek mindent egyedül átvizsgálni, nem hiszik el más véleményét.

17. A Rák nem felejt

A Rák próbálja úgy kezelni az embereket mint saját magát, de ha valaki elárulta, akkor azt sokáig nem felejti el. Az a legjobb, ha nem rontod el egy Rákkal a kapcsolatod, mert jó a memóriája és nem felejti el egyhamar az árulást.

18. A Rák erős

Habár az érzékenységéról híres, de egyáltalán nem gyenge. Bármi is történjen mindig tartja magát, így védi önmagát.