22 igazság az életről, amelyekkel nehéz szembenézni, de jobb ha minél előbb tudod!

Az élet egy olyan eseménylánc amelyben olyan pillanatok vannak, amelyek nem történnek meg még egyszer.

Egyes emberek nem szeretnek kockáztatni, míg mások örülnek mindennek amit az élet felajánl nekik. Nem számít mennyire erősen próbáljuk az életünket kontrollálni, mert előbb vagy utóbb úgyis meglepetések érhetnek bennünket.

Egyszerű és olcsó! (kattints ide) mutatunk egy egyszerű és elronthatatlan receptet! Miért nem ismertem hamarabb ezt a receptet?

Ekkor pedig annyit kell tennünk, hogy megértsünk és elfogadjunk néhány fontos és fájdalmas igazságot az életről.

1. Már azon a napon kezdünk haldokolni amikor születtünk. Az időt amelyet a földi élethez kaptunk maximálisan ki kell használni.

2. Az élet nem igazságos. A rossz emberek nem mindig kapják meg azt amit érdemelnek, a körülmények nem lesznek mindig olyanok amilyet szeretnénk, hogy legyenek.

3. Mindenki akit ismerünk meg fog halni, nincs hatalmunk változtatni ezen a dolgon. Próbáljunk meg viselkedni a hozzánk közelálló személyekkel, vigyázzunk rájuk addig amíg velünk vannak, mert holnap már lehet, hogy nem lesznek köztünk.

4. Az utunk során nem csak barátságos és jó emberekkel fogunk találkozni.

5. A nagyon jó emberekkel is történnek rossz dolgok, néha a legjobb, a legbátrabb és a legőszintébb emberek halnak meg elsőnek.

6. A boldogságot nem tudod megvenni pénzért. Ha boldogtalan vagy azt semmilyen pénzösszeg nem változtatja meg, az igazi boldogság forrása a lelkünkben van.

7. Senki sem tökéletes.

8 Az élet változó, akkor fordul minden a feje tetejére amikor a legkevésbé számítunk rá.

9. Soha nem lesz olyan, hogy mindenki elégedett legyen, ezért foglalkozzunk magunkkal és a saját dolgainkkal.

10. A szavaink semmit sem jelentenek csak a tetteink.

11. Ameddig kétségbeesetten keressük a boldogságot addig az elmegy mellettünk. Ne töltsük az időnket olyan dologgal amely mindig menekül, mert nem fogjuk észrevenni a világ szépséget.

12. Az idő a legdrágább dolog a világon, tanuljuk meg megélni a jelent.

13. Az élet tele van csúnya és rossz dolgokkal, fogadjuk el. Éljünk felemelt fejjel és próbáljunk meg a jó dolgokra koncentrálni.

14. Az életünkbe sok rossz dolog fog történni, de ne feledjük ez még nem a világ vége.

15. A sikerért nagy árat kell fizetni ahhoz, hogy elérjünk valamit sokat kell dolgoznunk. Senki sem ért el nagy dolgokat az első lépésnél.

16. Senkinek nem tetszenek a nehézségek, mindenki túl kell essen több nehézségen. Az életben mindenkinek meg van a saját harca.

17. El leszünk árulva, nem is egyszer. Akkor amikor arra a legkevésbé számítunk, elárulhat bennünket az üzleti partnerünk vagy a legjobb barátunk.

18. Az idők változnak, semmi sem marad ugyanolyan.

19. Az emberek változnak, néha jóhatással vannak ránk. Ezt a dolgot nem lehet megváltoztatni.

20. Ahhoz, hogy az időnket kellemesen töltsük el nincs szükség sok pénzre.

21. Azt az elveszített időt amit értelmetlen dolgokkal töltöttünk soha nem fogjuk tudni visszafordítani.

22. Kényelmes életet akarsz? Azért nagyon keményen meg kell dolgozni. Azért, hogy elérj valamit, kell legyen egy célod és azért, hogy azt elérd sok energiát kell belefektetned.