4 csillagjegy női szülöttei kitartóak, mindent elérnek, amit csak akarnak

Van néhány csillagjegy, melynek női szülöttei határozottak és küzdenek, ha valamit szeretnének elérni. Ők nem adják fel, megvalósítják a terveiket.

Bak nő

A Bak nő a csillagjegyek közül az egyik legérettebb, legbölcsebb és legfelelősségtudatosabb. Ő olyan férfi mellett akar élni aki biztonságot és stabilitást nyújt a számára, de anyagi szempontból a Bak nő soha nem fog rátámaszkodni.

E csillagjegy nő szülöttei fegyelmezettek és nagyon jó szervezők, dolgoznak és mindig elég pénzt keresnek ahhoz, hogy egyedül boldoguljanak, nem várnak segítséget senkitől.
Konzervatívak, néha távolságtartóak és ridegek, de ez a körültekintés mindig egy ügy megnyerését jelenti a számukra.

Oroszlán nő

Az Oroszlán nő szakmai szempontból veszélyes, nem hiába mondják azt, hogy harcolsz mint egy oroszlán. Ő egy erős nő, tele van életkedvvel, nem könnyű meghódítani, viszont ő meg akarja hódítani a világot.

Amikor az Oroszlán nő akar valamit akkor nem fél senkivel sem versenybe szállni azért, hogy megszerezze az adott dolgot, nem számít, ha a szerelméről, egy ékszerről vagy egy régóta áhított munkahelyről van szó. E jegy nő szülöttei nagyon jó vezetői képességekkel rendelkezik, sok esetben előfordul az, hogy olyan férfi beosztottjai vannak akik tisztelik és irigylik őt.

Bika nő

A Bika nő érzelmileg megállíthatatlan, határozott, makacs és nagyon ambiciózus, minden türelmét arra szenteli, hogy elérje a kitűzött célt. Nagyon stabil, akkor sem adja fel amikor akadályokba ütközik, szinte lehetetlen őt letéríteni az útjáról.

Reális és pragmatikus, megoldást talál minden problémára. Azt akarja, hogy mindig igaza legyen, soha nem hagyja magát ameddig minden úgy nem történik, ahogyan azt ő akarja. A kitartását sokan irigylik, mert ő nem adja fel, ha tervei vannak.

Kos nő

A Kos nő fizikailag erős, ő az első aki bármelyik férfival versenybe száll minden téren, akkor is, ha egy nehéz dolgot kell felemelni. A Kos nő csak saját magára számít tudja, hogy bármit meg tud tenni, ezért nem riad meg semmitől.

Harcias típus, semmitől sem riad meg, ha véletlenül elesik az csak még több ambícióra készteti őt. Nagy az önbizalma, meg van győződve arról, hogy senki sem tud egy problémát gyorsabban és jobban megoldani mint ő.