A 3 legintelligensebb csillagjegy szülöttei! Ők aztán nagyon egyediek!

Sok embernek az a véleménye, hogy nem születünk zseninek, de azzá válhatunk, az asztrológusok véleménye pedig az, hogy a születésünk időpontja nagy szerepet játszik az életünkben.

Minden csillagjegy szülöttének meg van az erős és a gyenge pontja, de intelligencia szempontjából egyes csillagjegyek szülöttei nagyon különböznek a többi csillagjegy szülötteitől.

A legintelligensebb csillagjegyek

1. Vízöntő

Ennek a csillagjegynek a szülötteit az Uránusz segíti, a változások, a szabadság és az új dolgok planétája. A Vízöntő csillagjegy kíváncsi természetű és mindig úgy dönt mindenben, ahogyan azt ő jónak látja. Sokszor van eredeti ötlete, okos, képes arra, hogy kiutat találjon bármilyen helyzetből. Az objektivitása segítségére van abban, hogy minden célját elérjen és sikeres élete legyen.

2. Szűz

A Merkúr analitikus elmével és nagyon jó megfigyelői szelemmel ajándékozta meg a Szűz jegy szülötteit, a gondolataik mindig rendezettek, ezért racionálisan tudnak dönteni. Nem töltik az idejüket fölösleges dolgokkal, minden képességüket alkalmazzák a gyakorlatban. A Szűz jegyében született személyek közül sokan kiváló kutatók és orvosok.

3. Iker

A Merkúr jegy másik gyermeke az Iker jegyében született személy, logikus gondolkodással és magas intelligenciával rendelkezik, már egész fiatal korban nyilvánvalóvá válik a találékonysága és a kíváncsisága. A memóriája fenomenális, nagyon fogékony az új dolgokra. Az egyik legjobb tulajdonsága az, hogy mély érzelmei vannak.

A most felsorolt három csillagjegyen kívül is vannak intelligens személyek! Minden csillagjegy szülöttei másak.