A legdivatosabb rövid frizurák, amelyek minden életkorban bátran viselhetőek!

A rövid frizura egyre divatosabbá válik. A stílus tanácsadók szerint ennek többek között az az oka, hogy ez a hajforma szinte mindenkinek jól áll. Remekül variálható, lehet egyenes, hullámos, aszimmetrikus, frufruval, vagy anélkül. Ma megmutatjuk a legkedveltebb frizurákat!

A rövid frizura megfiatalít és kiemeli az arcod. A legnagyobb előnye, hogy bármilyen életkorban viselhető, ugyanolyan jól áll a fiatal nőknek és az érett hölgyeknek is. A színekkel is játszhatunk, manapság az élénk hajszínek, vagy a tincsezett frizurák is nagyon divatosak.

Egyszerű és olcsó! (kattints ide) mutatunk egy egyszerű és elronthatatlan receptet! Miért nem ismertem hamarabb ezt a receptet?

A rövid frizura könnyen kezelhető, így reggelente nem kell sok időt töltenünk a formázásával, ezért is szeretik oly sokan. Aki hozzászokott a hosszabb tincsekhez, az akár állig érő frizurát is választhat, hiszen ez is nagyon csinos. Az aszimmetrikus tincsek és a hosszú frufru még egyedibbé teszi a megjelenésed.

A rövid frizura akár kócos hatású is lehet, így tényleg nincs vele túl sok dolog reggelente. Mivel számtalan módon formázható beszárítható, így a megjelenésed mindig különleges lehet!

Láthatod, hogy a rövid frizura is lehet különleges és nagyon csinos. Csak egy jó fodrász kell, aki elkészíti az arcformádhoz és a stílusodhoz leginkább illő frizurát!