A maxi szoknya a nyár kedvence! A 3-as és a 6-os egyszerűen káprázatos!

A hosszú szoknyák nagyon divatosak, kényelmesek, nem melegítenek, így a nyári forró napokon is örömmel viselheted. A maxi szoknya mindenkinek jól áll, testalkattól és kortól függetlenül. Ma megmutatjuk a legdivatosabb darabokat.

1. Különleges darab, amely megnyújtja a lábaidat, tavasztól egészen őszig viselheted.

2.

3. Könnyed és elegáns viselet, amit akár 40 éves kor felett is bátran felvehetsz.

4. A rózsaszín árnyalatok idén nagyon divatosak, az élénk színek helyett válassz ilyen kellemes árnyalatú szoknyákat, ezeket szinte bármilyen színű felsővel viselheted.

5.

6.

7. Káprázatos darab, légies, nőies és nagyon bájos. Ehhez a színhez érdemes fehér, vagy halványbarna, krémszínű felsőket választanod.

8. A séták és a tengerparti esték elmaradhatatlan kelléke a hosszú szoknya, az alábbi két darab remek választás, mivel mintásak, vidámak, mégis nőiesek.

9.

10. A mintás darabokat nem csak a tengerparton viselheted, egy ilyen visszafogott színű, elegáns darab remekül áll minden hölgynek, napközben is bátran viselheted.

11.

12. Nagyon elegáns, nőies darab, ez a fazon egyszerűen nem megy ki a divatból. A visszafogott stílusának köszönhetően üzleti ebédekre, megbeszélésekre is remek választás.

13. Valódi strandöltözék, a teltkarcsú hölgyek is bátran viselhetik, mivel a hosszanti csíkok karcsúsítanak és megnyújtják a lábakat.

14.

15. A rakott szoknya nem megy ki a divatból, ezek a fazonok nagyon nyáriasak, attól függően milyen felsőt választasz hozzá, bátran viselheted napközben, de egy esti vacsora folyamán is.

16.

A hosszú szoknyák karcsúsító hatásúak, mégis kényelmesek. Neked melyik tetszik a legjobban?