A nő vásárolt egy régi nyilvános WC-t és egy valódi álomotthont alakított ki belőle!

Laura Clark egy angol építész hölgy. 2005-ben kapta kézhez diplomáját a Glasgow-i Művészeti Egyetemen, azonban Londonban kezdett el munkát vállalni. Egyszer az angol fővárosban sétálva Laura egy elhagyatott nyilvános WC-t látott.

És bár a legtöbb embert nem valószínű, hogy egy ilyen hely magával ragadta volna, a lány azonnal beleszeretett a helybe. A fejében gondolatok születtek arról, hogyan lehetne átalakítani ezeket a katakombákat. Aztán a gondolatot tett követte…

Egyszerű és olcsó! (kattints ide) mutatunk egy egyszerű és elronthatatlan receptet! Miért nem ismertem hamarabb ezt a receptet?

Amikor az ismerősei megtudták, hogy vett egy régi illemhelyet, egyesek kinevették, mások azonban afelől voltak meggyőződve, hogy Laura megőrült.

Erről a nyilvános helyiségről azt kell tudni, hogy a föld alatt található. Az épület 1929-ben épült, de 1980 óta már nem működik.

Ezeken a helyeken az emberi láb nem járt több mint 30 éve. És a belső terek állapotukat tekintve egyértelműen jónak mondhatók…

Mindenütt szemét és szemét!

Röviden: egy hatalmas romhalmaz omladozó falakkal…

Kezdetben Laura a helyet egy mini moziként, illetve bárként szerette volna használni, de három év viaskodás után sem sikerült megoldani minden bürokratikus kérdést. Aztán a lány gondolt egy merészet és úgy döntött, hogy ebből a csúnya helyiségből hozza létre álmai lakását!

Laura végezte el gyakorlatilag összes munkát, a válaszfalak lebontásától az újak felhúzásáig, az elektromos vezetékek telepítésétől a falfestés végrehajtásáig.

Laura 2011-ben megvásárolta ezt a helyiséget, és már 2016-ban álmai projektje, amelyben senki nem hitt, valóra vált.

És itt van a végeredmény. Hogy tetszik ez a konyha?

A fenséges szobákra nézve egyszerűen lehetetlen elhinni, hogy egyszer itt nyilvános WC-k voltak. Üdvözöljük a nappaliban…

Itt van a hálószoba

És itt van a fürdőszoba… Semmi sem felesleges!

Immáron így néz ki Laura lakásának a bejárata. Teljesen felújítva, ugyanakkor a környező épületek stílusát teljes mértékben figyelem előtt tartva. Aki nem ismerős a környéken, aligha hinné, hogy egy fejedelmi lakáshoz vezetnek a lépcsők…

És ez itt olyan, mint egy erkély, ahol pihenhet a találékony építész hölgy a friss levegőn.

Mondanom sem kell, Laura nagyon nagyot alkotott! Elképzelhető, hogy az általa preferált stílus nem nyeri el mindenkinek a tetszését, de a lány számára ez valójában egy álomotthon. Minden négyzetcentiméterét gondosan átgondolta, és saját kezével alakította ki!