A szülés nem a megszokott módon zajlott, amikor az orvos egy váratlan kérdéssel fordult a 12 éves lányhoz…

Facebook / Nikki Smith

Amikor Dede Carraway-nél megindult a szülés, egy dolog volt, amit biztosan tudott: a 12 éves lánya, Jacee is a szülőszobában tartózkodik. A lány maga döntött úgy, hogy nem hagyja ki az ilyen, a család számára fontos pillanatot.

A szülés során azonban az orvos egy olyan kérdést vetett fel, amelyre sem az anya, sem a lánya nem volt felkészülve.

A szokatlan szülésről készült fényképek persze villámgyorsan szétterjedtek az interneten.

Amikor a 12 éves Jacee belépett a szülőszobába, nem igen láthatta, hogy mi történik az édesanyjával. A helyiségben sok orvos és szülésznő serénykedett, így a lány kezdett aggódni, hogy lemarad arról, amikor kistestvére megszületik.

Hirtelen az orvos egy pár kesztyűt adott neki, és azt mondta, hogy vegye fel őket, és jöjjön közelebb. Aztán megkérdezte, hogy maga szeretne-e részt venni a folyamatban, ez volt az a kérdés, amelyre sem Jacee, sem az anyja nem számított.

Facebook / Nikki Smith

Meglepetése ellenére Jacee megköszönte a lehetőséget az orvosnak, és odalépett az anyjához. Biztos vagyok benne, hogy a lány emlékezi fog az élete hátralévő részében ezekre a csodálatos pillanatokra.

„Részt vehettem a szülés folyamatában! Az orvos megengedte, hogy egy kicsit meghúzhassam, majd kihúzzam a testvéremet… Olyan volt, mint egy orvos játék, de minden valóságos volt. Annyira izgultam!” – Mondta Jacee.

Facebook / Nikki Smith

A születés azonban nem volt könnyű: az érzéstelenítés nem fejtette ki teljesen a hatását, és Dede nagyon szenvedett a fájdalomtól. Azonban a lánya arcán megjelenő kifejezés egy kicsit enyhítette a fájdalmát.

Facebook / Nikki Smith

Végül hosszú vajúdás után megszületett Jacee öccse, Kyson Carraway, és szerencsére teljesen egészséges volt.

Jacee azt mondta, nagyon örült, hogy részt vehetett a kistestvérének a születésénél. Az emberek szerte a világon dicsérik a bátorságát. Azonban jó néhány internetező ellentétes véleményt nyilvánított, nekik egyértelműen elfogadhatatlannak tűnt ez a helyzet. Úgy vélték, hogy egy 12 éves lánynak semmi keresnivalója sincs egy szülőszobában, és hogy az ott tapasztaltak nyomot hagyhatnak a sebezhető gyermek pszichéjében.

Egy televíziós interjúban azonban Jacee nem rejtette véka alá, mennyire örül, hogy végül minden így történt.

„Ez volt az életem legjobb pillanata!” – mondta a lány egy, a Fox40 televízióval készült interjújában.

Jacee már korábban is arról álmodozott, hogy felnőttként állatorvos szeretne lenni, de most, miután megszületett a fiatalabb testvére, a lány úgy döntött, hogy szülésznőnek fog tanulni.

Facebook / Nikki Smith

Hála Istennek, a születés sikeres volt! Mostantól Jacee és a kisöccse különleges kötelékkel rendelkeznek.

Ha Jacee-t te is egy bátor kislánynak gondolod, akkor, kérjük, oszd meg ezt a cikket a barátaiddal, ismerőseiddel a Facebook-on!